Thierry Neuville – “…újdonság lesz a számunkra, hogy mi nyitjuk meg a...

Thierry Neuville – “…újdonság lesz a számunkra, hogy mi nyitjuk meg a szakaszokat”…

MEGOSZTÁS
2016 FIA World Rally Championship / Round 09, Rallye Deutschland 2016 / August 18-21, 2016 // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

Thierry Neuville 160 ponttal Sebastien  Ogierrel  azonos pontszámmal vezeti  a FIA WRC pontversenyét.  A Hyundai Motorsport  alzenaui bázisától alig két órányi autóútra található  az idei  futam központja.  Neuville 2014-ben az ADAC Rally Deutschland futamán szerezte meg első futamgyőzelmét, amely a csapat is első győzelme volt egyben, emlékezetes shakedown balesetét követően. Az idei szezonben eddig Neuville büszkélkedhet a legtöbb futamgyőzelemmel – Tour de Corse, Argentína, Lengyelország.  Neuville és navigátora Gilsoul az elmúlt három szezonban szerzett dobogós helyeiket megismételni.

Thierry Neuville – #5 Hyundai i20 Coupe WRC

Németországban általában, mint egyénileg, mint csapatként jól szoktunk szerepelni. Sok tapasztalat és szép emlékeink vannak ezekről a futamokról. Különösen a 2014-es év emlékezetes az első futamgyőzelmünk miatt,  a Hyundai Motorsporttal egyetemben. A bajnokságot vezetve újdonság lesz a számunkra, hogy mi nyitjuk meg a szakaszokat, de ez az amire már régen vártam. Azt reméljük, hogy élvezhetjük majd ezt, miközben egy jó teljesítményt nyújtva megpróbáljuk növelni az előnyünket a bajnokságban. Nem lesz könnyű, de tudjuk, hogy képesek vagyunk az élen harcolni.

Hyundai Motorsport

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ