Tänakot csak Neuville tudja árnyékként követni – 37. ADAC Rallye Deutschland

Tänakot csak Neuville tudja árnyékként követni – 37. ADAC Rallye Deutschland

MEGOSZTÁS
FIA World Rally Championship 2019 / Round 10 / Rallye Deutschland / 22-25 August, 2019 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Ott Tänak vezetésével zárult a 37. ADAC Rallye Deutschland 2019 második versenynapja. Tänakkal a lépést egyedül Thierry Neuville tudja tartani. A világbajnoki címvédő Sebastien Ogier a harmadik.  Suninen az első gyorson motorhiba miatt kiesett. Nagy csatát hozott a negyedik helyért folytatódó csata. A nap során Dani Sordo állt jobban Kris Meeke ellenében, de egy váltó hiba miatt a futam korábbi győztese visszaesett a kilencedik helyre.

Ott Tänak: Jó napunk volt. Nagyon szoros a verseny, ahogy számítottuk. Mindenki keményen tolta, alig vannak különbségek. Nagyon élvezem, ha ilyen jellegű harcban vagyunk.Ma reggel a ritmusom nem volt tökéletes az első kanyartól, de kilométerről, kilométerre sikerült rajta javítanom, miközben a vezetésem egyre tisztább lett. Minden rendben volt. A ma délutáni körünk azt hiszem szinte hibátlan volt. Nem vállaltunk őrült kockázatot, de meglehetősen közel vagyunk a határhoz, keményen nyomtam. A holnapi nap nagyon nehéz lesz, mint a mai, de folytatnunk kell ugyanúgy, mint ma.

A 37. ADAC Rallye Deutschland 2019 állása a második napot követően.

1. Tänak/Järveoja Toyota Yaris WRC
2. Neuville/Gilsoul Hyundai i20 Coupe WRC +2.8
3. Ogier/Ingrassia Citroën C3 WRC +22.1
4. Meeke/Marshall Toyota Yaris WRC +25.6
5. Latvala/Anttila Toyota Yaris WRC +27.8
6. Mikkelsen/Jæger Hyundai i20 Coupe WRC +40.0
7. Lappi/Ferm Citroën C3 WRC +52.9
8. Greensmith/Edmondson Ford Fiesta WRC +1:05.5

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ