Tänak, Neuville, Breen – Hyundai Motorsport – WRC Horvát Rally

Tänak, Neuville, Breen – Hyundai Motorsport – WRC Horvát Rally

MEGOSZTÁS

A Hyundai Shell Mobis World Rally Team megnevezte pilótapárosait az áprilisi WRC Horvát Rallyre. Nincs változás a legutóbbi Arctic Rally Finland felálláshoz képest. Ott Tänak-Martin Järveoja , Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe, Craig Breen- Paul Nagle lesznek a Hyundai i20 Coupe WRC-vel versenyző pilótapárosai.

Ez lesz az ír második aszfaltos futama egy Hyundai i20 Coupe WRC volánja mögött, a tavalyi belgiumi tesztversenyt követően.

Breen és Neuville a hónap elején tesztversenyen vettek részt élesben, Olaszországban – 44. Il Ciocco Rally és Serchio Valley -, ahol Neuville nyert, míg egy defektnek köszönhetően tetőre tette a Hyundai i20 N R5 Rally2-t Breen.
A legfrissebb hírek szerint a Sanremo Rallyn folytatja a Hyundai élesben a horvátországi futam előtt.

A horvátországi futamot követően nagy valószínűséggel visszatér a csapatba Dani Sordo, a portugál és a szardíniai futamokra. Ez a döntés segítheti Sordo jobb szereplését a murvás futamokon, amely segítheti a Hyundai gyártói pontversenyében való szereplését. Jelenleg a Toyota GAZOO Racing WRT 11 pontos előnyben van a Hyundai Shell Mobis WRT-vel szemben.

Breen: Akkor aszfalt! Nagyon boldog vagyok, hogy alig egy hónap után visszatérhetek a Hyundai Motorsporthoz. Akik ismernek tudják róla, hogy mennyire szeretem azt az érzést, amikor WRC-t vezethetek aszfalton, alig várom, hogy ezt újra átélhessem. Majdnem három év telt el a legutóbbi, hogy egy teljes aszfaltos futamon vettem részt, de alig várom, hogy újra versenyezhessek ezen a felületen.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ