Tänak és Mikkelsen ott folytatták, ahogy Lengyelországban abbahagyták

Tänak és Mikkelsen ott folytatták, ahogy Lengyelországban abbahagyták

MEGOSZTÁS
Ott Tanak és Andreas Mikkelsen tizedre azonos időt autózva vezetik a Finn Rallyt az első Harju 1 - 2.31 km szakaszt követően. Fotók: Media Racing ‏@Media_Racing
Ott Tanak és Andreas Mikkelsen tizedre azonos időt autózva vezetik a Finn Rallyt az első Harju 1 – 2.31 km szakaszt követően. Fotók: Media Racing ‏@Media_Racing

Ott folytatják ahol legutóbb abbahagyták! Miután Tänak defektjének köszönhetően Mikkelsen ölébe hullott a legutóbbi futamgyőzelem Lengyelországban a két pilóta a WRC Finn Rally első szakaszán tizedre azonos időt autózott 1:45.9 perccel.

Tänak és Mikkelsen mögött Ogier végzett a harmadik helyen. Neuville lett a negyedik, míg a szakemberek szerint a futamgyőzelemre legesélyesebb Kris Meeke lett. A délelőtti shakedown győztes Latvala lett a hatodik.

Tänak: Lengyelországban nem dolgoztunk elég keményen, de itt még keményebben fogunk. Igyekszem tökéletes hétvégét teljesíteni. 

Mikkelsen: Jó szakaszunk volt, elégedett vagyok! – nyilatkozta a fiatal norvég, aki kishíján az egyik balosban lesodródott a szakaszról.

Latvala: Rosszul kezdtünk! Nem vagyok elégedett a teljesítményemmel. A sebességváltással küzdöttem, túl korán fékeztem. A rali holnap kezdődik!

CoeH7nBWcAE4zHT

SS1_Finn16

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ