Támadunk amennyire erőnkből futja!

Támadunk amennyire erőnkből futja!

MEGOSZTÁS
Marozsi Zsolt – Mihalik Péter – #46 – Skoda Fabia R5

Marozsi Zsolt – Mihalik Péter 
#46 – Skoda Fabia R5
Hargita Gyöngye Rally 2017
Székelyudvarhely
Campionatul National de Raliuri Dunlop 4. futam

Támadunk amennyire erőnkből futja!

Marozsi Zsolt: Már tavaly meghoztuk azt a döntést, hogy idén a román bajnokságban fogunk indulni. Le is adtuk a rendelésünket a Skoda Motorsport irányába egy Fabia R5 specifikációjú autóra.

A magyar bajnokságban Lencse Zoli, míg mi a román bajnokságban terveztük a versenyzést az autóval. Sajnos az autó két hónapos késéssel érkezett csak meg, így a román bajnokság nyitó brassói futamán egy bérelt Mitsubishivel álltunk rajthoz.

Marozsi Zsolt – Mihalik Péter – #46 – Skoda Fabia R5

Mivel az autó a múlt héten Veszprémben murván ment, így mi két héttel korábban, közel 100 kilométert teszteltünk vele aszfalton.

Az autó a tervek szerint tegnap 12 órára a gépátvételre érkezett meg. A fiúk kemény két napot dolgoztak azon, hogy murváról, átépítsék az autót aszfaltra a kedvenc romániai futamunkra.

A shakedown jól sikerült, az 1:24.0 perces időnkkel a hat felfutás után az ötödik helyen végeztünk. A beállításainkkal elégedett vagyok, amelyek a mai két széles és jó minőségű felfelé teljesítendő szakaszon szerintem jók lesznek. Ma remek  időjárási feltételek vártak ránk ,jó időnk volt a shakedown alatt és délután is ez várható. Támadunk amennyire erőnkből futja! Este már okosabbak leszünk.

Marozsi Zsolt – Mihalik Péter – #46 – Skoda Fabia R5

Édesapám egy gyors lefolyású agydaganatban két héttel ezelőtt elhunyt. A múlthéten csütörtökön volt a temetése. Úgy döntöttem, hogy rajthoz állok mindenképpen a Hargita Rallyn. Édesapám emlékére feketébe öltöztettük az autót. A bajnokság soron következő futamain már az ismert dekorunk adja majd a Fabia arculatát.

Testben és lélekben felkészülten várjuk a mai rajtot!

– matezsoltee –

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ