Szétnéztünk Kulman Miki háza táján – interjú!

Szétnéztünk Kulman Miki háza táján – interjú!

MEGOSZTÁS

Kulman Miklós, a Tomracing Motorsport Team tehetséges Stuntridere igencsak sikeres időszakát éli. Mind választott sportágában, mind családi életében örvendetes események álltak be az elmúlt időkben! De nem is húzzuk a szót, minderről számoljon be inkább maga az érintett!

Hogyan értékelnéd a mögötted hagyott szezont Miki?

Remeknek mondanám ezt az idei évet! Sikerült az előző szezonhoz képest egyel feljebb lépnem a végelszámolásban, ami a második helyet jelenti a bajnokságban. Amit elterveztem, azt teljesíteni tudtam, ez pedig jó érzés!

Szokatlanul enyhe az idő. Kijársz még motorozni, gyakorolni, vagy már a következő év van a fókuszban?

akuuu

Volt egy kis pihenő időszak, ugyanis nemrég született meg a kisfiam! Az elmúlt pár hét ebben a kellemes, izgatott babaváró hangulatban telt. Kisebb lakásfelújításon is túlvagyunk, szerettük volna, ha minden a legnagyobb rendben várja a trónörököst! (nevet) Így az elmúlt napokban nem ültem motoron, de hamarosan megkezdem a felkészülést a következő esztendőre. Ezúttal korábban indul szezonunk, mivel a Budapest Motor Fesztiválon tartandó első bajnoki forduló is előbbre kerül ezzel a rendezvénnyel együtt.

Nehezen éled meg a téli szünetet, vagy ellenkezőleg, jól esik ilyenkor a más típusú munka?

Motorozni is szoktam még, körülbelül +5 fok az a határ, ahol lerakom a gépet. Ha esik az eső, és a hó, akkor a konditerem kerül előtérbe, hiszen az állóképesség megtartása és javítása fontos része egy Stuntrider uborkaszezonjának. Igyekszem mindkettőt párhuzamosan űzni, ameddig lehet, mellette pedig futok, kardió edzéseket végzek. A súlyzós kondi alkalmával, a kicsi súllyal sokat elvét tartom követendőnek, valamint a saját testtömeggel történő erőfejlesztést. Fontos, hogy minél szívósabb legyek, de a legjobb mégiscsak a tavasszal nyeregben töltött idő…!

Mi a helyzet a motoroddal? Készülsz valami új fejlesztéssel?

akuuuu

A motorom teljesen jó, az elmúlt két év fejlesztései abszolút beértek, és minden okés, így maximum dizájnban fogok változtatni. Ez utóbbit is inkább csak akkor, ha bejönne egy olyan támogató, akinek a képére kellene formálnom a mocit!

Milyen célok, tervek várnak megvalósításra a jövő évben?

Próbálom tartani a most megszerzett pozícióm, mellette titkon remélem, hogy adott esetben sikerülhet előrelépni is. Ehhez sokat kell gyakorolni, dolgozni, új trükköket tanulni, de miközben az ember fejlődik, a többiek is ugyanezt teszik. Meglátjuk az elvégzett munka mire lesz elég! Ezenkívül nagy vágyam a Stunt világbajnokság lengyelországi versenyén megméretni magam – sajnos a jövő évben tartandó esemény sorsa még bizonytalan. De ha lesz, mindenképp ott a helyem!

Képek: Kulman Miklós

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ