Stresszes évadzáró

Stresszes évadzáró

MEGOSZTÁS

Két keréken zárta 2022 utolsó versenyét a Gyenes András – Müller Roland páros a Szilveszter Rallye-n. A fiúk a Historic kategória harmadik helyéről estek ki egy baleset miatt.

„Minden tekintetben nagyon felkészülten érkeztem a Szilveszter Rallye-ra, ahol új navigátorral indultam. A Historic Bajnokságból az egyik vetélytársam navigátorát választottam magam mellé ifj. Müller Roland személyében, aki az egész versenyen kiváló munkát végzett” – árulta el a verseny után Gyenes András. „Az első nap végén a H14-es kategória harmadik helyén álltunk, mindössze egy Ladás páros volt előttünk pár másodperccel.”

A fiúk a második napra felszívták magukat és a külső ringen egy nagyszerű idővel jelezték, hogy tényleg számolni kell velük.

„Sajnos nem örülhettünk sokáig, mert a következő szakaszon a ring belsőn az első lassító előtt elrepült a bal hátsó kerék a fékdobbal és a féltengellyel együtt. Ezáltal a fékfolyadék kifolyt és beesett a fékpedál, így három keréken és fék nélkül nekicsapódtunk egy vas oszlopnak és az autó teljes bal elejét sikerült nagyon összetörni. Szerencsére mi kisebb – nagyobb zúzódásokkal megúsztuk a balesetet. Mivel nem szerettük volna az autó mellett tölteni a napot, ezért elindultunk a szervizpark irányába és elgondolkodtam azon milyen lenne, ha egy vaddisznó kiugrana elénk és ekkor egy óriási szarvas rontott ki az erdőből. Ez hirtelen nagyobb stresszt okozott, mint a baleset” – tette hozzá András.

A csapat nem tétlenkedik, máris nekiállt az autó helyreállításának, amivel az újévben támadni szeretnének.

A csapat együttműködő partnerei: Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., www.bbteamsped.eu, Három-Társ Kft., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ