SS11 – Ogier lelépte a mezőnyt a délutáni első gyorson

SS11 – Ogier lelépte a mezőnyt a délutáni első gyorson

MEGOSZTÁS

CqSC92rWgAENJoz

SS11 – Freisen-Westrich 2 – 14.73 km

CqTwWI9WYAIMIdr

A szakasz régióját heves zápor áztatta. Ogier kivételével valamennyi pilóta 5 db lágy Michelinnel vágott neki a délutáni körnek, míg a világbajnoki címvédő 4 db lágy és egy kemény abronccsal vágott neki a ma második körnek.

A szakaszt 9:01.1 perccel Ogier nyerte Sordo (+4.2 s) és Neuville (+5.2 s) előtt. Mikkelsen csak negyedik lett (+6.7 s), a SupeRallyzó Latvala +7.6 másodperccel lemaradva ötödik lett. A legjobb hatba + 14.4 másodperces hátrányben Paddon finiselt a szakaszon.

Ogier: Jóval trükkösebb, sarasabb volt, mint reggel. Az átvágások nagyon csúsztak. A teljesítménymmel elégedett vagyok, de majd holnap látjuk meg, hogy mi is lett a vége. 

Mikkelsen: Nagyon nehéz volt. Büntetésként éltem meg másodikként ezt a gyorsot. Sok a sár és alig volt tapadás, így ez nem volt egy tökéletes szakasz a számomra.

Neuville: Alapveően rendben volt, de az egyik fékutat túl későn kezdtem. Ez nekem jó fél másodpercembe kerülhetett. Egyébként jó volt. Ogier idejét nehéz elhinni.

Sordo: A rajtpozíciónknek köszönhetően hátul vagyunk, így előttünk az út csupa sár. Ebben a helyzetben nehéz jó eredményt elérni

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ