Somogyi Zoliék élményautózása…

Somogyi Zoliék élményautózása…

MEGOSZTÁS

Kevés kilométert tudott megtenni Somogyi Zoli alkalmi navigátoraival a szilveszteri pályákon, de annál több élmény jutott nekik az év tökéletes befejezéséhez.

 Összesen hány kilométert mentetek?

– Első napon előfutóként kétszer, meg a dupla körön is kétszer, vagyis az első napot azt abszolváltuk. A második napon szintén előfutóként mentünk egy teljes kört, tehát külsőt és belsőt, és ezt követően feladtuk a harcot, pedig addig dobogós helyen álltunk. A második gyorson sajnos lett egy kis műszaki hibánk. A kardán felmondta a szolgálatot, és igaz megcsinálhattuk volna, hogy folytassuk, de a hangulatunk ettől függetlenül is jó volt, ezért simán csak buliztunk.

Sikerült elintézned a jó időt, ahogy ígérted?

– Szerintem igen, mert csak hajnalban volt jeges a pálya, de mire mi elrajtoltunk már semmi nyoma nem látszott a jégnek. A szervezés szuperül sikerült, kicsit lazábban vette ezt már minden ember, és ez így volt jó. Mindenki nagyon klasszul érezte magát a jobbegyben, attól függetlenül, hogy „kicsit nagy volt a sisak és az overál”, de nem ez számított, mert igazából a nézőknek autóztunk. Jól sikerültek a videók és a képek rólunk, igazi élményautózás. Sajnos hamarabb befejeztük, mint ahogy kellett volna, mégis remek légkört teremtettünk a boxban, ahol sütöttünk-főztünk és mókáztunk.

Kiállításra került az egyik teherautód is a rendezvényen?

– Igen, mivel szerepeltem a verseny szponzorai között, mint Perfekt Beton Kft., így megmutathattuk kicsit a másik életünket is a nagyközönség számára. A gyerekek is örömmel próbálták ki, ugyanis beülhettek, nézegették mi hol található benne. Amiért mentünk most is megkaptuk, egyszóval kihoztuk a maximumot az adott lehetőségekből.  Panaszra semmi okunk, hiszen az élményért voltunk ott, abból pedig annak ellenére is jutott szerencsére, hogy hamarabb befejeződött a verseny számunkra, mint terveztük.

Melyik viadalon láthatunk idén először?

– Lemondták sajnos a januári Budapest-Bamako futamot, de ettől függetlenül is az lesz idén az első próbatétel számomra…csak márciusra áttették. Azt hiszem talán ez a hatodik indulásom, régi „kocka Mercivel” csapatom neki, jó kihívás szokott lenni. Aztán ha kicsit bemelegedtünk a Bamakon, újra ránézünk majd a versenynaptárra, és eldöntjük merre tovább. Jónak tűnik egyébként ez a Murva Kupa, ami a Pirelli támogatásával jönne létre, ez kíváncsivá tett engem is, szóval várom ezzel kapcsolatosan is a fejleményeket.

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft.; Copy n’ More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.; Perfekt Beton Kft.; Metró Beton Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ