Sebastien Loeb – öt futam az M-Sporttal?

Sebastien Loeb – öt futam az M-Sporttal?

MEGOSZTÁS

Az Automobile Club de Monaco tíz nap múlva lezárja a Monte Carlo Rally nevezési listáját.  Az M-Sport Ford WRT csapatösszetétele még mindig kérdéses a szezonnyitó Monte-Carlo Rallye előtt.  Ami biztosnak látszik a cumbriai csapatnál a Craig Breen – Gus Greensmith páros szereplése, miután mindkettő érvényes szerződéssel rendelkezik. A legfrissebb pletykák szerint a brit csapat azonban azt szeretné, ha további Puma Rally1 hibrid autókat is tudna szerepeltetni. Így kerülhet képbe Adrien Fourmaux 2021-es teljesítményének köszönhetően és a kilencszeres világbajnok Sebastien Loeb, aki már kétszer is tesztelte Puma Rally1.  Sebastien Loeb újra visszatérhet a FIA WRC “cirkuszába” a hybrid éra első évében.

Sebastien Loeb indul a 2022-es Dakaron a Prodrive színeiben, amely január 14-én fejeződik be, így hat nap állna a rendelkezésére, hogy visszatérjen a monacói futam rajtjára.

A legfrissebb pletykák szerint, amennyiben hivatalosan is megerősítik Loeb szereplését akkor 2022-ben öt futamon szerepelne a csapat színeiben. A Montén kívül három murvás futamon és egy aszfaltos rallyn indulna az M-Sport Ford WRT színeiben.

Az azonban biztos, hogy Loeb navigátora nem Daniel Elena lesz, ugyanis a monacói bejelentette visszavonulását. A legutóbbi teszten Isabelle Galmiche navigált a Puma Rally1 Hybrid jobb 1-ben  Loeb-nek.

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ