Rossi: Ha Yamaha akarja, képesek a probléma megoldására

Rossi: Ha Yamaha akarja, képesek a probléma megoldására

MEGOSZTÁS

Fotó: #46 Valentino Rossi, #25 Maverick Viñales – Yamaha Motor Racing Srl

A Movistar Yamaha csapat pilótái katasztrófálisan szerepeltek eddig a MotoGp spielbergi hétvégéje során. Maverick Viñales és Valentino Rossi szenvedtek, ami a kvalifikáció után a “vert sereget” jelentette a számukra. Viñales a 11. , míg Rossi a 14. pozícióból vághat neki a futamnak. Sajnos csak kevés magyar szurkoló nézheti a futamot az eddigi forrásnak számító Spiler TV-n 14 órától, ugyanis “A két keréken ülve, két keréken élve!” szlogenű versenysorozat átköltözött a Spiler 2 csatornára! Neketek van?

A kvalifikációt követően az iwatai gyár hivatalosan is elnézést kért a gyenge szereplés miatt versenyzőitől! Valentino Rossi rövid nyilatkozatban reagált a Yamaha megnyilvánulására.

Valentino Rossi: “Számomra nem a bocsánat kérés a legfontosabb, hanem az, hogy megpróbálják a problémákat megoldani. Ahogy már korábban mondtam, ha a Yamaha akarja, képes a probléma megoldására. Nem lesz könnyű rövid idő alatt megoldani a dolgokat, de közösen meg tudjuk csinálni. A legfontosabb, hogy a bocsánatkéréstől, minél többet tegyenek a motor javításáért.

A két követkető verseny nehéz lesz, mert olyan helyzetből kell javítanunk, amelyet nem lehet kis módosításokkal megoldani. Komolyan kell tennünk valamit, úgyhogy azt gondolom, hogy a következő hetek nem lesznek elegendőek a nagy lépésekhez. Talán két, három hónap alatt. A probléma az, hogy ezt mi egy éve már megmondtuk…”

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ