Rónai Tamás, Stern Roland, remek a produktum!

Rónai Tamás, Stern Roland, remek a produktum!

MEGOSZTÁS

A Pannónia-ringen mára befejeződtek a Formula autók csatározásai, nem meglepő módon Gender Racing Team hengerrel. Rónai Tamás ezúttal már “egészséges” autóval vágott neki a csatának, melynek mezőnyét alaposan helybenhagyta.

IMG_3193

A lehető legrosszabb időpontban, 15:10-kor rajtolt el az open wheel különítmény, melynek dolgát az ebben a napszakban lélektelenül tomboló hőség is nehezítette. Az iszonyat forróság az aszfaltból is áradt a pilótákra, akik derekasan állták a megpróbáltatásokat! Közülük is élen jártak a Gender Racing Team a pilótái, hiszen Rónai Tamás tulajdonképpen edzőmeccsé alakította a futamot:

IMG_3057

“Egy tesztnek fogtuk fel a délutáni versenyt, ennek megfelelően spórolósan mentünk, laza köröket, konstans távolságnál olykor közelebb is engedve az ellenfeleket. Tehettük, hiszen az autó remekül működött, így semmi és senki nem veszélyeztette a győzelmünk. Köszönöm a csapatnak, és a srácoknak a helytállást a mai kemény körülmények között! Holnap folytatjuk!”

Stern Roland is konzekvensen gyors volt a nap folyamán, nem történt ez máshogy a délutáni etap során sem:

IMG_3216

“Jó rajtot kaptam el, sikerült is megelőznöm a másik Renault-t, ám sokáig nem tudtam magam mögött tartani, lévén drasztikusan fogyott a már egyébként is használt szett alattam. Komolyabb csatába így nem volt értelme bocsátkozni, ezúttal megelégedtem a második hellyel is” – mondta viccelődve Roland, aki azért hozzátette, hogy a holnap folyamán mindenképpen igyekszik majd győzelemre törni.

IMG_3229

Meglátjuk, hogyan alakul, de ami biztosan látszik, hogy a már megszokottnak mondható Rónai Tamás győzelmek mellett most már érdemes lesz elkezdeni ízlelgetni Stern Roland nevét is! Folytatás vasárnap 8:15-től!

 

Képek: Maszlik Zoltán

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ