A régi játszótárs nélkül… – Csendes Zsolt, SupertouringCar +2000 – Slovakiaring

A régi játszótárs nélkül… – Csendes Zsolt, SupertouringCar +2000 – Slovakiaring

MEGOSZTÁS

#444 Csendes Zsolt
SupertouringCar +2000
BMW M3

A régi játszótárs nélkül.

A Slovakiaringen Csendes Zsolti hűséges játszótársa – Opel Ascona 400 – nélkül állt rajthoz, mivel az nem készült el időre. A jóbarát Tajmel Tibor felajánlását elfogadva egy BMW M3 volánja mögött vágott neki a SupertouringCar +2000 kategória pontvadászatának. Azonban a hétvége nem a terveknek megfelelően alakult, miután Zsolti “elintézte” a kuplungot az első előfutam rajtjában. A pilóta bizakodva várja a máripócsi futamon, amin már újra az “öregasszonnyal” gázpedálját szeretné használni.

Csendes Zsolt: Kicsit megcsúsztunk az Asconával  a célegyenesben. Nem készült el, illetve futó percre készülhetett volna el és nem akartunk úgy eljönni, hogy egyetlen métert sem teszteltünk vele.

Már korábban  sejteni lehetett hogy nem az Ascónával jövünk. Tibi felajánlotta, pár héttel korábban,  hogy menjek az autójával, hiszen ő a szezon első felét biztos, hogy kihagyja. Ezúton is köszönöm neki, hogy kölcsön adta az autót.

A első két előfutamról  nem tudok sokat mondani . Az első rajtjában mindjárt leégettem a kuplungot. Ennek köszönhetően az egész este, éjszaka arról szólt, hogy Tóth Ati és Tajmel Tibi Budapestre “kirándultak” emiatt és négy helyről sikerült összeszedniük a kuplungot, amit ezúton köszönök nekik és a MI remek  szervízcsapatunknak is, akik reggel fél hatra össze is rakták azt. Nagyon hálás vagyok a fiúknak!

Mivel az első előfutamban elintéztem a kuplungot , a másodikban nem tudtam rajthoz állni, de a harmadik előfutamomat sikerült megnyernem. Majd következtek az elődöntők.  A kategória második elődöntőjének hatodik rajtkockával indulhattam. Nagyon jól elkaptam a rajtot, majd elváltottam magam, ráadásul volt egy rossz joker választásom is, így egy negyedik hely jött össze.

Nagyon remélem, hogy Máriapócsra, minden tekintetben összeáll az “öregasszony” és újra nyomhatom a gázpedálját! 

Támogatók: autojavitas.net, Rió-lámpastudio KFT, bereljautot.com, Artemide, Car-őr, Castrol

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ