Régen láttak ennyi serleget

Régen láttak ennyi serleget

MEGOSZTÁS

Tökéletes Nyíregyháza Rally-t tudhat a háta mögött a Speed technika Hondás párosa a Neukirchner András – Spáth Szabolcs duó, akik ide legjobb eredményüket produkálták a hétvégén.

A Vértes Rallye-n már látszódott, végre tökéletesen összeáll minden, és az ottani 13-as kategória győzelem bizakodásra adhatott okot. A verseny előtt azért volt egy kis probléma, Andrásnak volt Covid-19 kontaktja, ezért a navigátora Németh „16V” Péter egészségügyi okokból lemondta a versenyt.

„Úgy látszik, amikor a kocsi jó, akkor nyerünk” – értékelte a hétvégét Neukirchner András. „Volt egy korona vírus kontaktom és Peti, aki cukorbeteg, lemondta a versenyt. Nem hibáztatom ezért, első az egészség. Szabolcsot régóta ismerem, egy faluból származunk, 2016-ban nagyon sokat segített a versenyzésemben. Felvetettem neki, hogy menjünk együtt, nem gondolkodott sokat, majd igent mondott.”

Lehetne mondani, András Szabolcsot egyből mélyvízbe dobta, hiszen a Nyíregyháza Rally-n csak kétszer lehetett a pályákon végigmenni, de ez így mindkettejük számára mélyvíz volt. Ennek ellenére Szabolcs tökéletes munkát végzett.

„Az autó szuper volt, a második kör hosszú gyorsasági szakaszán jött elő egy fékprobléma. Hátul minden jó volt, viszont elől nem akart működni a fékünk. Ennek ellenére így is tudtunk jó időeredményt autózni, de a végén már spórolni kellett. Valószínűleg a főfék munkahenger adta fel a szolgálatot” – tette hozzá András.

A pályák kicsit hasonlítanak a mecseki őszi szakaszokra, ezért András kicsit otthon érezhette magát.

„A pályák tetszettek, kicsit sarasak, kicsit szűkek voltak, minden volt bennünk, hogy igazi rally pályaként lehessen emlegetni őket. Voltak benne száraz és tiszta részek is, ahol jól tudtunk autózni. Lágy sliccekkel mentünk, amik volt, hogy jól, volt, hogy kevésbé jól működtek. Kompromisszumot kellett kötnünk, hogy bevisszük a kocsit a célba, az eredmény pedig hab a tortán. Tomi mondta is régen látott ennyi kupát” – zárta a beszélgetést Neukirchner András.

A csapat maximálisan elégedett lehet. András és Szabolcs az Országos Rallye Challenge abszolút ötödik helye mellett megnyerte a 13-as kategóriát és az ORC 2WD Kupát is.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., E&O Transz Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ