Pünkösdkor érkezik a Total Rallycross Parádé!

Pünkösdkor érkezik a Total Rallycross Parádé!

MEGOSZTÁS

Pünkösdkor érkezik a Total Rallycross Parádé!

Idei második rallycross futamát rendezi a RabócsiRing Pünkösd hétvégén! Június 9-10-én a Totál Rallycross Parádén az Országos Bajnokság 4. futama várja a rallycross szerelmeseit!

Több mint 120 pilóta, kiélezett csaták, elképesztő technikák és hatalmas izgalmak teszik feledhetetlenné ezt az ünnepi hétvégét egy hamisítatlan arénában, a RabócsiRingen. Ahogy húsvéti küzdelmek során, így Pünkösdkor is rajthoz állnak hazánk legjobb pilótái Közép-Európa legerősebb bajnokságában, az Euroaszfalt Nyílt Rallycross Országos Bajnokság negyedik futamában. Aki járt már rallycross futamon a RabócsiRingen, az pontosan tudja, hogy egy-egy kilincsre menő viadal, a joker kör okozta izgalmak, az aréna hangulat, mind kihagyhatatlan élményt biztosítanak.

SuperCarsban az idei év eddig nagy csatákat hozott. Három forduló után Spici-Kárai 2:1. Spitzmüller Fábiája a KakucsRingen ugyan elvérzett, így az elmúlt évek legnagyobb favoritja, Kárai behúzta a futamot és felzárkózott Spici mögé. Úgy tűnik adrenalinban nem lesz hiány a pünkösdi futamon sem. Harsányi Mitsubishije is jól teljesít, eddig dobogón a Lancer, Vass Zoli Skodája pedig szintén dobogó esélyes, ők sem sereghajtónak érkezik a futamra. Itt lesz még Kotán Peti Ford Escortjával, aki rutinjával már csinált csodát Máriapócson!

Super1600-ban Csucsu abszolút esélyes. Renault Twingója uralja a mezőnyt. Kérdéses ki tudja megszorongatni. Bütösi Zsolt és Bernáth-Lukács Sándor biztos erre készül a hétvégén.

SuperTouringCars +2000 mezőnyének összecsapása meglehetősen izgalmasnak ígérkezik, Szikszai Béla, Csendes Zsolti, Vámosi Tibi, Koncseg Zoli vagy Papp Gábor is esélyes a végső győzelemre. Itt lesz a debreceni fenegyerek Taskó Rodrigó is, aki idén már a „nagyok” között bontogatja szárnyait.

SuperTouringCarts -2000 mezőnyében a verhetetlen Roman Castoral az esélyes, de Janzer Gyuri vagy Ferenczi Gábor beleszólhat az aranyérem sorsába.

SouperTouringCars -1600 kategóriában Laczkó Lehel, KisTuki és Herzcig Patrik állnak az összetettben az élen.

Magyar Kupa, MX5 Kupa, Hankook Racer Cup, Astra Kupa, Swift Kupa és Junior Kupa mezőnyeiben szintén nagy csatákra készülhetünk, ezt Húsvétkor már bebizonyították versenyzőink.

A profik mellett az amatőrök is rajthoz állnak. Az Amatőr Bajnokság második fordulóját is megrendezik a hétvégén, melyben meglepetést a Zentai fivérek visszatérése jelenti majd!

Izgalmakban nem lesz hiány a pünkösdi Total Rallycross Parádén, erről a közel 120 pilóta gondoskodni.

Családi programok, pörgés 100 %-on! Ott a helyed neked is!
Éld át velünk ezt az élményt! Irány Máriapócs, irány a RabócsiRing!

Nevezési lista – 2019.05.30.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ