“Paulo is itt motorozik velem” – 44. Dakar Rally – Stage...

“Paulo [Gonçalves] is itt motorozik velem” – 44. Dakar Rally – Stage 3

MEGOSZTÁS
#27 Rodrigues Joaquim (prt), Hero Motorsports Team Rally, Hero 450 Rally, Moto, W2RC, Motul, action during the Stage 3 of the Dakar Rally 2022 between Al Qaysumah and Al Qaysumah, on January 4th 2022 in Al Qaysumah, Saudi Arabia – Photo Florent Gooden / DPPI

Joaquim Rodrigues ma reggel a rajtnál még nem tudott róla, de egy szuperhős jelmezében indult útnak! Minden ellenőrző ponton felállt a virtuális dobogóra, majd megnyerte a mai szelektívet, és megszerezte első győzelmét a Dakaron. Ugyanilyen kitüntetésben részesítette a Hero Motorsportot, az indiai márkát, amelynél 2017-ben debütált.

 

Joaquim Rodrigues – „Nagyon-nagyon jó szakasz volt a mai. Kezdettől fogva jó ritmusban tudtam motorozni. Szerencsére nem hibáztam, és mindent klappolt. Csak próbáltam húzni a gázt, és a motor is nagyon jól teljesített. Határozottan segített, hogy megszerezzem ezt a győzelmet. A Hero nagy erőfeszítéseket tett a 2021-es év során, igyekezett minden versenyzőjét minél több versenyen elindítani, és a motort is fejleszteni. Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel és az első győzelmemmel.
Amikor célba értem, láttam, hogy a legjobb idő az enyém, de a hatodik versenyző voltam, így tudtam, hogy még mindig van mögöttem több gyors versenyzőtárs, így csak akkor tudtam meg, hogy én nyertem, amikor megérkeztem. Nagyon boldog vagyok. mert az első Dakar-győzelmemmel, történelmet írtam.
Valójában ma motorozás közben nagyon jól éreztem magam, gyors voltam és még azt is mondogattam magamban, hogy “Paulo [Gonçalves] is itt motorozik velem”. Ez a gondolat azért jutott eszembe, mert ma minden a helyén volt, és azt gondoltam magamban, hogy „ma van az én motorozásom napja”. Végül azt hiszem, én is és ő is nyertünk. „

A szelektív végeredménye:

1. Joaquim Rodrigues 2:34:41 ó
2. Toby Price +1:03
3. Mason Klein +1:14
4. Skyler Howes +1:26
5. Daniel Sanders +2:55
6. Andrew Short +3:36

Az összetett állása:

Sam Sunderland 11:13:40 ó
Adrian Van Beveren + 4 s
Mattias Walkner +1:30 p
Skyler Howes +3:55 p
Daniel Sanders +8:54 p – +10:00 perc büntetés
Lorenzo Santolino +11:47 p

Részletes eredmények – Dakar 2022 – Stage 3

A mai győztesek:

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ