Pár száz méteren múlott

Pár száz méteren múlott

MEGOSZTÁS

Az utolsó gyorsasági szakasz végén, a H8-as kategória dobogójáról esett ki a Szilveszter Rallye-n a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó.

„Az egri difi probléma újra előjött az első gyorsasági szakaszon és tudtuk, hogy a helyszínen ezt nem fogjuk tudni megoldani, de mivel nagyon menni szerettünk volna elkönyveltük, hogy ezzel kell végig csinálni a versenyt. A hiba tudatában mentünk, mivel szórakozásnak fogtuk fel a futamot, de meglepően jó időeredmények jöttek. Az első szakaszon a H8-as kategória harmadik idővel indítottunk és ezen felbuzdulva elkezdtük komolyan venni a versenyt” – kezdte a beszélgetést Kállai Tamás.

Az első napot a fiúk a kategória ötödik helyén zárták, majd este megbeszélték, hogy a hajtás problémával együtt kell élni és így kell jól menni.

„Más stílusban kezdtük a második napot és az idő eredményeink szépen jöttek, plusz elveszítettünk pár vetélytársat, aminek köszönhetően az utolsó előtti szakasz után már a harmadik helyen voltunk. Az utolsó gyorsasági szakaszon a cél előtt pár száz méterrel jött a fekete leves, megállt a motorunk és el kellett búcsúzzunk a versenytől. Nagyon sajnáltuk, hogy ilyen vége lett, főleg úgy, hogy mindenképpen szerettünk volna célba érni” – tette hozzá Tamás.

A csapat nagyon sokat dolgozott 2022-ben, hogy egy ütőképes Ladával álljon oda a rajtokhoz, ám a technika ördöge nagyon sokszor kibabrált velük. Nem tudják még, hogyan folytatják, de egy biztos változás az lesz.

A csapat együttműködő partnerei: Robitlág Bt. – Szállítmányozás hatékonyan, Orinionway Kft., Raiker Kft., Huniper Permetező Kft., Egrokorr Zrt., C+D Mérnöki Kft., Dokutech Center Kft., Ecoffice Technology Kft., Pálinka ABC., Best-Vill 2000. Kft., Seqomics Kft., ATG&CO Kft., Dél-Projekt Kft., Koós-Wéber Kft., B.B. TEAM, S.R.O., Tower-Tech Kft., ColorShark Kft., Rowa Chemicals Kft.- Blackfast, NN Pénzügyi Tanácsadó Bt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ