Paddon visszatér – M-Sport Ford WRT

Paddon visszatér – M-Sport Ford WRT

MEGOSZTÁS

Hayden Paddon és John Kennard kapcsolata nem szűnik meg az M-Sport Ford World Rally Team-mel. Az ausztrál pilóta aszezon hátralévő futamai közül két alkalommal áll rajthoz a cumbriai alakulat színeiben. A Wales Rally GB futamán egy vadonatúj Ford Fiesta R5 MkII, míg a szezonzáró Ausztrál Rallyn már egy EcoBoost motorral meghajtott Ford Fiesta WRC volánja mögött.

Hayden Paddon: Nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk a kormány mögé. A finnországi csalódás után, nem hagyhattuk, hogy így legyen vége és az M-Sporttal együtt keményen dolgoztunk , hogy megoldást találjunk. Egyszerűen nem tudom mindenkinek megköszönni azt a folyamatos segítséget és támogatást amit kaptam tőlük, külön köszönet a Hyundai NZ-nak, akik ismét hozzásegítettek a lehetőséghez.

Nagy örömmel várom, hogy az M-Sport új R5-sét vezethessem egy olyan futamon, amelyet ismerünk. Arra fogunk törekedni, hogy megmutassuk a képességeinket. Annak is örülök, hogy a hiányzó autóban eltöltött időt és tapasztalatot egy R5-s és egy WRC volánja mögött tudjuk pótolni. Az Ausztrál Rally lesz a szezonom fénypontja, amit már most izgatottan várom amikor is újra visszatérhetek a World Rally Car-ok világába.

Nem ezeket a futamokat tekintjük az utolsó esélyünknek. Addig is pihenni szeretnénk, majd élvezni a futamokat, amelyek lehetővé teszik a számunkra, hogy az eredmények maguktól jöjjenek. Ezt a két rallyt, nagyon jól ismerjük és az gondolom, hogy megfelelő szintről vágunk neki. Nincs olyan ok, amely kizárhatná, hogy jól szerepeljünk és egy jó eredményt érjünk el, de nagyon fontos, hogy üldözzük azt, csak hagyjuk, hogy jöjjön magától. 

M-Sport Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ