Ózdon is csúcsra törnek a Korda Racing versenyzői

Ózdon is csúcsra törnek a Korda Racing versenyzői

MEGOSZTÁS

Változatlan célokkal és győzelmi reményekkel érkeznek a Korda Racing versenyzői az Országos Rali Bajnokság soron következő állomására, a Steelvent Ózd Rallyra.

A másfél hónapos nyári szünet után, augusztus végén hajrájához érkezik az Országos Rallye Bajnokság, melynek küzdelmei a veszprémi murvás pályák után ismét aszfaltonfolytatódhat. A Steelvent Ózd Rally egyik különlegessége, hogy a versenyzők három megyében is megfordulnak az észak-keleti régióban, a futam rajtjának Ózd, céljának pedig Salgótarján ad otthont.

A Korda Racing több szempontból is bizakodva várhatja az Ózd Rali rajtját. Egyrészt idén idehaza eddig valamennyi aszfaltos versenyükön futamgyőzelmet ünnepelhettek. A magyar bajnokságban magabiztos előnnyel az élen álló Vincze Ferenc – Bacigal Igor kettős Egerben, Miskolcon és Székesfehérváron is nyerni tudott, legutóbb pedig Klausz Kristóf a Baranya Kupán szerezte meg az abszolút első helyet a Korda Racing R5-ös Skoda Fabia versenyautójával.

„Egyelőre nem számolgatunk, csak megyünk előre, úgyhogy Ózdon is nyerni szeretnénk!” – foglalta össze tömören várakozásait Korda Erik a verseny rajtja előtt. „Az Ózd Rallyról jó emlékeink vannak, hiszen Ferike tavaly Skodáink szorításában szerezte a győzelmet a számára hazai pályákat jelentő versenyen. Bár túl vagyunk már a bajnokság felén, és viszonylag magabiztos előnyel állunk az élen, nem számolgatunk, mindig az előttünk álló futamra koncentrálunk, amelyet természetesen szeretnénk megnyerni. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mert már tavaly is láttunk, hogy az ellenfelek az utolsó futam utolsó méteréig küzdeni fognak. Tavaly Ózdon cirka 10 másodperc választotta el egymástól az első hármat, egy ilyen küzdelemben a legapróbb hiba is végzetes lehet, úgyhogy észnél kell lenni.”

A Korda Racing az ORB mellett az ORC-ben is bajnokaspiránsként érkezik Ózdra, Hevesi István két futamgyőzelemmel a zsebében várja a bajnokság ötödik állomásának rajtját. „Hevesi Pisti a szezon első két versenyén is pokoli gyors volt, ám Egerben és Miskolcon nem sikerült célba érnie, viszont Székesfehérváron és Veszprémben már meglett a futamgyőzelem, minek köszönhetően a bajnokságban felkapaszkodott a második helyre és csak négy pont választja el az éllovastól. Nem is lehet más célunk a hétvégére, minthogy ezt a hátrányt eltüntessük, de mivel mögöttünk is nagyon szoros a mezőny, itt is komoly csatákra számítunk. Hevesi Pisti mellett még két versenyzőnk lesz érdekelt az ORC-ben, mindketten egy-egy hátsókerekes autóval szállnak harcba, Makovics Ádám ezúttal is a BMW-t, Vizelli Karesz pedig a VFTS-t viszi táncba.”

A Korda Racing versenyzői a Steelvent Ózd Rallyn:

#9 Vincze Ferenc/Bacigal Igor, Skoda Fabia R5

#24 Hevesi István/Józsa Péter, Mitsubishi Lancer EVO VI

#39 Makovics Ádám/Szabó Tamás, BMW E46 M3

#45. Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., FEOL Kft., FKZ-Tools Kft, Raorg Translog Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., Szakálfém Kft, Kuhn Földmunkagép Kft, Agria-Telecom Kft, HSI-Mátra Kft, Bartron’07 Kft, Penzz-Impex Kft, J-Trend Kft, HCZ Autó BT, Revo-Tec Kft, Renesis Kft, Ivanics Csoport, THEISS Kft,

  1. augusztus 22.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ