Ott Tänak és Thierry Neuville is hosszabbított a Hyundai Motorsporttal

Ott Tänak és Thierry Neuville is hosszabbított a Hyundai Motorsporttal

MEGOSZTÁS

 

Fotó: Hyundai Motorsport

Az új, 2022-ben induló WRC korszakra való felkészülésük új lendületet kapott, miután Thierry és Ott új, többéves szerződést írtak alá csapatukkal a Hyundai Motorsporttal.

Thierry Neuville: Örülök, hogy új többéves szerződést írhatok alá a csapattal, amely a második családom lett. Elkötelezettségük a győzelemért meggyőzött arról, hogy folytassam azt a fantasztikus utat, amelyet több, mint hét éve kezdtünk meg együtt. A jövő évben érkező új kihívásokkal és az új WRC hibrid szabályok bevezetésével kapcsolatos megközelítésük és ambícióik szintén nagyon ígéretesek.

Ott TänakNagyon örülök, hogy 2022-től új szerződést írtam alá a Hyundai Motorsporttal. Az elmúlt két évben láttam a csapat elkötelezettségét és elszántságát a siker mellett. Alig várom a WRC új korszakát , de idén még bőven van feladatunk, ügyelve arra, hogy a WRC jelenlegi generációját a legeredményesebben küldjük „nyugdíjba”.

Andrea Adamo – Hyundai Motorsport csapatvezető – A jövőben is ezzel a két tehetséges pilótával való együttműködésünk, ismételten bizonyítja folyamatos elhatározásunkat és törekvésünket a FIA WRC sikeressége érdekében. Mindketten a márka és a csapat kivételes képességű nagyköveteinek bizonyultak. A közeljövőben megkezdjük az új 2022-es kihívásokra felkészülésünk döntő szakaszát, így Thierry-vel és Ott-tal zökkenőmentes fejlesztési és tesztprogramot hajthatunk végre.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ