Örülünk, hogy újra versenyautóban ülhettünk

Örülünk, hogy újra versenyautóban ülhettünk

MEGOSZTÁS

Örülünk, hogy újra versenyautóban ülhettünk

Alsózsolcán mindössze két kört tudott menni Kurtos Robi és Fridrik Gergő, mert a féltengely bemondta az unalmast. A szűk gyártelepi autózást azért volt aki még jobban élvezte a családban, és Robiék helyett most Viki szerzett kupát.

Hogy tetszett nektek és a versenyautónak a sok csikicsuki?

– Nekünk minden megfelel, ha autózásról van szó, viszont a Mitsubishi kicsit nehezen tolerálja az ilyen pályát. De próbáltuk kihozni a lehetőségekből a maximumot, ez olyannyira jól sikerült, hogy el is tört a féltengely. Így két kör után vége szakadt a mókának, de csak a miénknek.

Hogy érted, hogy csak a miénknek?

– A családban már a „gyerek” is megfertőződött, így mikor mi kiálltunk, akkor szurkoltunk Vikinek. Ügyesen tolta a két csaj. Felváltva versenyeztek… és vittek is a Forddal, végül Viki elhozta élete második kupáját, ugyanis harmadik lett. Aszfalton ment már tavaly, ilyenen még nem, de tetszett neki, és persze azzal a kocsival élvezhetőbb volt, hiszen kisebb. Büszke vagyok rá, klassz érzés, hogy kedveli az autósportot.

Domaháza vagy Salgó?

– Szétdobjuk a kocsit, majd összepakoljuk, aztán meglátjuk. Sokat költöttünk idén a versenyautóra, mert elvégeztük a kötelező újításokat is rajta. Így kicsit óvatosabban válogatunk majd a félszezon versenyei közül. Nem akarom bántani a Mitsubishit, mert félő, hogy ha valami gebasz van, akkor pont az első bajnoki futamra nem lesz alkatrész, vagy nem készülünk el. Megcsináljuk a kocsit, és eldöntjük hova tovább. Amúgy a salakon szívesen mennék, viszont ismerem magam és nem akarok Salgó előtt már autót kalapálni.

Reklámpartnereink:

East Motorsport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; New Foam System Hungary Kft.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Asap Hungária Kft.; A-G TRANS Kft.; Car-Szer 2000 Bt.

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Farkas Tamás

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ