Őrült futam és sportbanzáj – Elvihetünk egy körre?

Őrült futam és sportbanzáj – Elvihetünk egy körre?

MEGOSZTÁS

Egyre többen rajongunk Magyarországon a motorsportokért, és bizony sokunk tenyere bizsereg, lába viszket országszerte a pályák mellett állva, egy bizonyos érzettel. De jó lenne kipróbálni, ha csak egy körre is! Legtöbb helyen komoly harc megy az élményautózásért, és bizony az sem ritka, hogy mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni mindezért. Az Őrült Futamon egy előzetes regisztráció után csak egy dolgotok van. Beülni az autókba, és elraktározni az élményt! Röviden és tömören, most itt a lehetőség – INGYEN és bérmentve!

amonsterba

Az őrült futam és sportbanzáj egy egyedi kezdeményezés, célja olyan látványsportágak bemutatása a közönségnek, melyeket képviselőik a legmagasabb szinten űznek, mégsem irányul rájuk kellő figyelem! Ilyen pl. a világszerte óriási népszerűségnek örvendő Freestyle Fmx, a nyaktörő motoros zsonglőrködés légi látványszínháza. Hazánkban egyetlen csapat, a DFT Fmx Team próbálkozik öregbíteni a szakág hírnevét, több-kevesebb sikerrel, róluk is szól ez a rendezvény, ahogy jó pár további érdekességgel is készülnek a szervezők! A hazai autó és motorsport néhány kimagasló alakja teszi tiszteletét a rendezvényen – lesz gyorsasági pályamotoros, de formula autóval vitézkedő vendég is. A közelgő olimpiára való tekintettel a Rió-ba utazó magyar csapat néhány kiválósága is ellátogat majd, és közönségtalálkozó keretein belül akár kérdéseket is intézhetünk hozzájuk!

De foglalkozzunk a minket érintő résszel! A bevezetőben említettek szerint, bárkinek lehetősége nyílik kipróbálni a helyszínen megcsodált ralikrossz, krosszautókat, krosszmotorokat és Monster Truckokat is! Akik esetleg elfelejtenek regisztrálni, ám mégis szeretnének élménykörre menni, azok se keseregjenek. Az eseményt rendező Sportivo csapata igyekszik a helyzettől függően mindenkinek lehetőséget biztosítani – de FIGYELEM, az előnyt a már http://orultfutam.hu/ weboldalon jelentkezettek élvezik!

azfmxba

Egy, ami biztos! Gumifüstben, benzingőzben, adrenalinban nem lesz hiány, a hangulatra pedig az autókat biztosító partnerek bemutatói, és a DFT Fmx Team lélegzetelállító Freestyle Motocross show-ja, valamint a nyereményözön igyekszik feltenni a koronát!

A programokon történő részvétel és a belépés INGYENES. Gyertek minél többen, töltsünk együtt egy felejthetetlen Július 10.-ét a gyáli motocross pályán! Bővebb információ, és programterv az esemény facebook oldalán!

https://www.facebook.com/events/145438339209917/

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ