Ogier négy gyors után már 44 másodperccel vezet Korzikán

Ogier négy gyors után már 44 másodperccel vezet Korzikán

MEGOSZTÁS

carte-generale-tour-de-corse-10-000-virages

Sebastien Ogier nem bíz semmit nem bíz a véletlenre, mindent megtesz azért, hogy hazai futamát megnyerje, miközben 4. világbajnoki címének megszerzésére is hajt. A mai négy gyorsból négyt nyert a világbajnoki címvédő. Fotó: Michelin

ctnpeiiwgaqjxzy

Négy gyors után Ogier az összetettben Thiery Neuville előtt már 44  másodperccel vezet. Amennyiben Ogier ezt a pokoli tempót tartani tudja a mezőny többi tagjának írd és mond semmi esélye! Ha a pontok is úgy alakulnak akkor Kankkunen és Mäkinen mellett Ogier is négyszeres világbajnok lehet.

SS1 – Nem volt könnyű megtalálni a jó ritmust. Azt gondolom, hogy az itinerünk lassabb, mint amennyire lehetne, de lehet, hogy jobb is így kezdeni ezen a hosszú futamon.

SS2 – Nagyon élvezetes szakasz volt. Mindössze néhány apróbb beállítási változtatás szükséges ahhoz, hogy tökéletes legyen az autó. Remekül kezdődött a napunk.

SS3 – A nagy melegben a gumik nagyon sokat csúszkáltak. Nem tudtam annyira nyomni, mint amennyire szerettem volna, mert a gumik állapota miatt fogalmam sem volt arról, hogy a végére mi marad belőlük. Egyáltalán nem volt könnyű.

SS4 – Nagyon elégedett vagyok, a mai nappal, ami nagyon jól sikerült. Nem volt hibánk, minden a terveink szerint alakult. Minden a helyén volt és élveztük a versenyt.

A futam állása négy gyors után:

ctnjx1lxgammzlv

 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ