Nyugi, ez csak részeredmény

Nyugi, ez csak részeredmény

MEGOSZTÁS

janosafehervarutan

A székesfehérvári futam nem éppen úgy alakult Jánosa Ákos és Brunekker Árpád számára, ahogy szerették volna. Igaz, hogy csak negyedik helyen végeztek, de Árpi meg is fogalmazta a lényeget. „Gyerekek… ez részeredmény, van még pár verseny.”  

 „Nincs mit szépíteni, sajnos lecsúsztunk a dobogóról. Amúgy valószínűleg azért voltam dekoncentrált, mert kicsit megünnepeltük pénteken a diplomámat. Illetve viszonylag kevés versenykilométer van az idei évben a kezemben még aszfalton. Eger nulla és Miskolc sem volt sok. Most, hogy az okot hellyel-közel tudjuk, azt mondanám, hogy ez nem az a sport, ahol bármit is meg kell magyarázni, tehát én sem teszem. Székesfehérvár elmúlt, már nem számít, így alakult, vannak még versenyek, majd javítunk. Amúgy menet közben mi elég jónak éreztük magunkat, nem gondoltuk, hogy ez csak a negyedik helyre lesz elég. Az első gyorson nem kellett volna bealudni és akkor talán nem így alakul, meg persze, ha a második körben nem veszik ki a hosszú gyorsot. Ennyi pont elég volt ahhoz, hogy hátrébb végezzünk. Fontos tanulság, hogy nem lehet bealudni az elején, mert akkor hiába sietsz, nem biztos, hogy elég a dobogós helyezésre. Egy kis keserű szájíz persze maradt, mert saját magammal szemben nem ez az elvárás, de ezzel le is kell zárni a fehérvári versenyt és az előttünk álló Baranya Kupára kell összpontosítanunk. Most három ponttal vagyok lemaradva, meglátjuk, mit hoz a következő futam. Baranyára felszívom magam, tesztelni is fogunk szerencsére és hát bízunk majd a legjobbakban. Semmiképpen nem szeretnénk elengedni a dobogós helyünket a bajnokságban” – mondta Ákos.

„Szerintem nagyon jót versenyeztünk, csak most nem jött hozzá az az eredmény, amit elvárunk általában magunktól. Egyáltalán nincs tragédia azért, mert negyedikek lettünk. Befejeztük a versenyt és a pontjaink is jobbak, mint akik nem értek célba valami oknál fogva. Pozitívan kell ehhez hozzáállni. Az autó is jó volt, mi is jók voltunk, a csapat is jó volt. Bennem semmilyen rossz érzés nincs. Majd a következő versenyeken behozzuk a lemaradásunkat. Mert akárhogy is nézzük a jelenlegi állás csak „részeredmény”, nem adjuk fel a küzdelmet, nekünk is kellene az a bajnoki cím, nem csak másoknak – mondta Árpi nevetve. Van még pár verseny, azon leszünk, hogy minél jobb helyen végezzünk év végén a kategóriában. Összekapjuk magunkat és megyünk majd, mint a golyó az előttünk lévő három hátralévő futamon” – jelentette ki Árpi.

Reklámpartnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. – LFP, Plotter papírok, médiák tekercsben; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; Automobile France Kft. Francia autóbontó; HK Trans Kft- Ömlesztett áruszállítás,; V-System Tam – Informatika; TÉTÉNY – KER – Épületgépészet, HSC Motor Kft – Gépberendezések, ECS HUNGARY KFT – Amalidó Bánka Transport – Közúti árufuvarozás; Mazzini Csomagolástechnika; Via-Nortonia Kft.; Branko Pénzügyi és Számviteli Kft.; Soft Consulting Hungary Zrt. – BaBér bérügyviteli programrendszer; Várkörnyéke Kft. – Építőipari kivitelezés; Artiger Kft. – Töltőállomás üzemeltetés; Gyopár 2000 Kft. – Fémmegmunkálás

 

 

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ