Nova Gorica Rallye 2019 – Ritmus ASE

Nova Gorica Rallye 2019 – Ritmus ASE

MEGOSZTÁS

Összeségében jól sikerült a Ritmus Ase versenyzői számára a Nova Gorica Rallye, bár csak egy autónk látta meg a célt. Klausz Kristófék egy összetett 6. hely mellett elhozták a Mitropa Kupa 3. helyét is egy kemény mezőnyben, amivel felugrottak a bajnokság 2. helyére. Kiss Feriék remekül mentek, de sajnos a 2. napon lecsúsztak az útról és nem tudták befejezni a versenyt.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Aki ért ehhez a sporthoz, az tudja, milyen nehéz olyanokkal versenyezni, akik már sokadszorra indulnak egy versenyen. Ráadásul az év egyik legnehezebb versenyén, bár most legalább az időjárás a szebbik arcát mutatta, minden évben eddig bezavart az eső itt.
Kristófék stabilan, okosan versenyeztek. Ennél sokkal többet nem hiszem, hogy ki lehetett volna hozni a versenyből, ráadásul mindkét nap egyszer átlag időt kaptak, mert meg kellet állniuk egy-egy balesetet szenvedett versenyző miatt. Előttük is, meg mögöttük is nagy rutinnal és pályaismerettel rendelkező versenyzők végeztek.

Kiss Feri pedig bebizonyította, miért is volt többször magyar bajnok, hiszen sok kihagyás után, kevés verseny kilométerrel a háta mögött is gyors tudott lenni egy ismeretlen terepen, tulajdonképpen fel tudta venni a versenyt Kristófékkal, néha meg is tudta előzni őket, amire igazán büszke lehet ő is, a csapat is. Sajnos egy apró hiba miatt a 2. napon lecsúszott az útról és fel kellett adniuk a versenyt, de összeségében azt hiszem, mindenki pozitivnak értékeli a teljesítményét.
Mindkét autó tökéletesen működött végig, köszönjük a Korda Racing ismét tökéletes munkáját, de senki nem tudja kipihenni magát, hiszen ezen a héten már mindkét autó a Bassano Rallye-n áll rajthoz Olaszországban, ahol megint fel kell kötni, hiszen 20 R5 és 7 WRC lesz az ellenfelük.

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:
CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Horsens Partners Kft , Villumen Kft, ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Multikomplex Budapest kft., RD Interbox Trans Kft, Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ