Neuville is csapat egyet a Rallylegenden!

Neuville is csapat egyet a Rallylegenden!

MEGOSZTÁS

THIERRY NEUVILLE A NAGY MEGLEPETÉS A HYUNDAI I20 WRC-vel,

Thierry Neuville itt lesz a Rallylegenden. Ez egy nagy meglepetés a san marinói esemény előestéjén
A belga Hyundai Motorsport csapat rali világbajnokságon az i20 WRC  induló versenyzője baráti társaságával szerette volna élvezni a Rallylegendet, tehát nézőként.  Aztán, miközben intézkedett
nem tudott ellenállni a kísértésnek, és lehetőséget kért, hogy egy különleges szakaszon vezethessen. Megkapta a Hyundai Motorsport csapat jóváhagyását, HMI Italian Rally Team azonnali biztosított számára egy i20 WRC-t. Így Thierry Neuville a “The Legend” szakaszon október 22-én  vasárnap a kormány mögött lesz. Sebastien Ogierrel együtt jelen lesz a Colin Mc Rae Tribute szakaszon és Kris Meeke részvételével együtt a versenyen fantasztikus triót alkotnak, a  így láthatjuk a 2017-es világbajnokságának három nagyszerű vezetőjét is Rallylegend-en.

KRIS MEEKE CITROEN XSARA WRC ÉS ANDREA AGHINI (TOYOTA CELICA) A MYTHOS KATEGÓRIÁBAN 2017-es Rallylegend nevezési listája most már végleges. A legfrissebb hírek: Kris Meek, a Citroen gyári csapat vezetője, az utolsó WRC verseny a RACC Cataluña Rally győztese, az egyes rajtszámot fogja viselni a Xsara WRC ajtaján, közvetlenül a Citroen France-tól érkezik
Andrea Aghini a rallyre való visszatérés mellett döntött a Toyota Celica St 205 kormánya mögött.
COLIN MC RAE TRIBUTE: HOLLIE, A SKÓT BAJNOK LÁNYA IS ELJÖN

Kiemelt a McRae család jelenléte a nagy Colin  ünnepléséhez. Hollie, a skót bajnok a tizenkilenc éves lánya szintén a Rallylegenden lesz, és találkozik a nagyszüleivel, Jimmy és Margarettel és nagybátyjával, Alisterrel. Alison, Colin felesége, ahogy előzetesen bejelentették, nem lesz jelen.
A RALLYLEGEND MEGEMLÉKEZIK GIUSEPPE VOLTA-ról
Beppe Volta az olasz motorsport és ralik alapvető személyisége volt, része a történelemnek.
A 60-as években pilótaként és szerelőként kezdett, majd szakértő tesztvezető lett, de gondos és aprólékos munkájával mérnökké és végül tehetséges tervezővé  vált. A Rallylegend nagy barátja volt, amit soha nem hagyott ki. Tavaly áprilisban banális és végzetes autóbalesetben Beppe Volta elvesztette az életét. Vele és dinamizmusaival sok minden dolgot elvesztettünk. Csakúgy, ahogy választotta San Marinót nemzetközi színpadként Lancia ECV1 első lépéseinek bemutatására, a bájos prototípusnak, amelyet 1986-ban hoztak létre tanulmányként, ez idáig csak egy “próbabábu” maradt. Miki Biasion a kormánya mögött a tömegben tette meg az első métereit. Október 20-án pénteken 16: 30-kor a Rallylegend Arena-ben egy nyilvános különleges találkozón mesél Beppe Volta-ról Biasion, “Lucky” és Tony Fassina.
A RALLYLEGEND SZÁMOKBAN
Több mint 140 páros, ebből ötvenöt külföldi akik 21 országból származnak, a többiek Olaszországból és San Marino-ból származnak.
Egy legénység Mexikóból iérkezik, Ricardo Triviño és Uruguayból is; Gustavo Trelles. A dél-amerikai  rajongók csoportja  az egy szállodában húsz szobát foglalt le. Az olasz párosok száma hatvan (nagy bajnokokkal mint Biasion, Tony Fassina, Lucky, Noberasco, Aghini, Longhi, Navarra, Riolo, Romagna és a fiatal Campedelli).
A rajtnál tíz legénység is van a kis San Marino Köztársaságból, és hét vegyes Olaszország-San Marino-i legénység.
“CHAMPION LEGEND” a világbajnokok között
A (több mint 200) világ minden tájáról származó akkreditált média óriási zsűrit alkot majd.  Szavazunk a legkedveltebb bajnokra a World Rally bajnokai között a Rallyegenden Colin McRae Tribute-on.

A győztes díja a “Champion Legend” címet viselő, az idén 130 éves Eberhard & Co.,  óragyártó vállalattól lesz.

RDS OFFICIAL RALLYLEGEND RADIO
A Radio Dimensione Suono az idén debütál, mint a hivatalos Rallylegend rádió, több élő kommentárral  San Marinoból, sőt lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy két Rallylegend jegyet vagy egy még inkább csábító díjat nyerjenek:  Miki Biasion mellet egy szakasz!
MIKI BIASION ÉS TIMO SALONEN A TARGET EMOTION “RALLYLEGEND EXPERIENCE”
Mindazok, akik már vásároltak vagy megveszik a Rallylegend All Plus jegyet (csak on-line és korlátozott számban kaphatók) részt vehetnek a fantasztikus nyeremény játékban, Rallylegend Experience nyereményt kínál a többek között egy felejthetetlen “különleges szakaszra”. Az egyik lehetőség egy Lancia 037-ben Miki Biasion mellett vagy egy Toyota Celica-ban Timo Salonen-el.

Termlszetesen a három nap alatt vissszatérően van lehetőség autogram kérésre, és közös fotózásokra a partnerek segítségével. A már említett Eberhard&Co, a Pirelli, vagy Freem teszi lehetővé. Két új, a Rallylegend 2017 számára fontos partner lépett be. Az egyik a Coyote, az intelligens navigációs rendszer, aminek nagykövete a korábbi francia Formula-1 pilóta Jean Alesi és a spanyol Luis Moya és Estrella Galicia. A cég MotoGp, a Moto2 és a Moto3 jelenlét mellett a Formula 1-ben a Toro Rosso és a Sainz oldalán is megjelenik, a Rallylegenden kívül, mint hivatalos beszállító.
A kiváló márkák mellett más vezető cégek is támogatók, mint például a Shell Helix Ultra és a VisitSanMarino.com.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ