Néha iszonyat fájdalmat okoz a versenyzés

Néha iszonyat fájdalmat okoz a versenyzés

MEGOSZTÁS

Sajnos maga az élet parancsolt megálljt a Miskolc Ralin, ahonnan a többi párossal karöltve Hibján Joci és Szollár Csabi is szomorúan távozott.

Nehéz kérdezni is, de ti hogy vagytok?
– Igazából sajnos nem tudok túl sok mindent mondani a miskolci futamról. Egy gyorsaságit mentünk összesen, ahol megint technikai gondokkal küzdöttünk. Valami elektromos probléma, amit még meg kell keresnünk. Gyakorlatilag semmi nem úgy, alakult ahogy terveztük. Nagyon nincs jó kedvünk, hiszen nehéz szavakba önteni, amit most akár mi, akár a ralis társadalom érez, hiszen egy autóversenyző társunkat veszítettünk el. Nyugodj békében Zsolt!

Azért legalább valakinek örömet is tudtatok szerezni.
– Igen, ez igaz. A prológon próbáltunk ráhangolódni a miskolci versenyre, ahol egy „vendég” navigátort kaptam az anyós ülésre. Ugyanis mi is felajánlottuk a lehetőséget, hogy ha ezzel hozzájárulhatunk, szívesen segítünk bármikor, ahol tudunk. Egy srác ült mellettem, legalább ő kicsit jól érezhette magát, és ha rövid időre is, de belekóstolhatott ebbe a világba, ami sokszor boldogságot okoz számunkra, néha pedig iszonyat szomorúságot.

Mi kavarog ilyenkor egy versenyzőpáros fejében?
– Minden és semmi. Fájdalmas hétvége áll mögöttünk, nem tudja igazán jól kifejezni az ember a benne kavargó gondolatokat. 18-20 év versenyzés távlatából is megrendítő, hogy ez bármelyikünkkel megtörténhet. Tisztában kell lennünk ennek a sportnak a veszélyeivel, amellett amennyi boldogságot és felszabadultságot ad. Mégis ilyenkor azt hiszem mindannyian kicsit megállunk…átértékelünk dolgokat, helyzeteket. Kimondhatatlanul sajnáljuk a történteket.

Nyugodj békében Zsolt!
Őszinte részvétünk Zsolt családja, a barátai és a csapat felé.

Partnereink:
Cornexim Kft, ABT ROLL Kft, Gerda Trans Kft, Fehértó Trans Snack Kft, Szimita Trade Kft, Small East Bt, Varga-Ic Kft, K+K Spedit Kft, Vár-Team Kft, Multi-Ház Kft, Nyírségtefu 2009 Kft, Intrudair Kft.; Kelet Power Kft, Hungaro Hause Kft.; Prestito Kft.; Laki-Szig Kft.; Csababusz Tours Kft.; Lotus Car Kft.;

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: DuEn

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ