Nagyszerűen kezdődött

Nagyszerűen kezdődött

MEGOSZTÁS

Üzemanyag ellátási problémák miatt, idő előtt búcsúzott a Solid Racing Team párosa, a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó a 38. Rally Velenje-ről.

„A csapat nevében is mondhatom, hogy mindenki fantasztikusan érezte magát, annak ellenére, hogy nem értünk célba Szlovéniában. Az eredmények ismét jól jöttek, az első gyorson csak egy Mitsubishi volt előttünk. A második és a harmadik szakaszon nagyon sokat rángatott az autó, főleg a kigyorsításoknál, már-már meg akart állni, folyamatosan fulladozott. A szervizben a fiúk tudták orvosolni, az üzemanyag szűrővel volt baj. A negyedik szakaszon az autó ismét szuper volt és mi is beleadtunk mindent, ez meg is látszódott az idő eredményünkön. Ezután jött a fekete leves az ötödik szakaszon újra rángatott az autó, majd meg is állt, ezért kiestünk a velenjei versenyről. Nagy valószínűséggel újabb dugulás keletkezett, aminek köszönhetően tönkrement az AC pumpa vagy valami más a rendszerben. Még pontosan nem tudjuk, de az a tippünk az, hogy a Rebenland Rally-n mindenkinek kötelező volt beletenni a tankba apró golyókat. Valószínűleg ezek a golyók lecsiszolhatták a tank belsejét és a kosz okozhatta a dugulást. Azóta lengettük az üzemanyagot, aminek a színe teljesen más, mint amit beletettünk. Folytatás a Mecsek Rally-n, addig az autó kap egy új tankot és üzemanyagrendszert és az esélyt sem adjuk meg annak, hogy ez újra megtörténhessen” – árulta el gondolatait Kállai Tamás.

A csapat együttműködő partnerei: Raiker Kft., Tower-Tech Kft., Ecoffice Technology Kft., Dél-Projekt Kft.ATG&CO Kft., SeqOmics Kft., Best-Vill 2000. Kft., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., Evolution Consulting Kft. HR master, Innovitas Nonprofit Kft., Orinionway Kft., Tánci Kft., Huniper Permetező Kft., Hàrom-Társ Kft., Rowa Chemicals Kft., Dokutech Kft., Corvinum Zrt., LABNET Kft., Hancosy-X Kft., Egrokorr Zrt., Koos-Weber Kft., C+D Automatika Kft., Robitlag Bt., ColorShark Kft., Krarusz.hu, VPT Group, MT International Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ