Nagyon élvezték a versenyt

Nagyon élvezték a versenyt

MEGOSZTÁS

Teljesítette élete első Mecsek Rallyját a Gulf Racing pilótája Szilágyi Patrik, aki egy jóízű autózás mellett megnyerte kategóriáját és az ORC abszolút harmadik helyén végzett.

„Lightos kategóriába csöppentünk a Mecsek Rallye-n és szegény Kiss Zsolti már a rajtelőkészítőben elvérzett, ezért csak szuper rallyzni tudott. Minket, ez mit sem zavart, mentünk a saját tempónkban és az ORC abszolút eredménye mellett az autó tesztelése foglalkoztatott” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik, majd hozzátette. „Volt technikai problémánk, de mindig túl tudtunk rajta lendülni és volt idő keresgetni a régi önmagam tempóját. A legkeményebb rész az az utolsó gyorsaságin volt, amikor szervo nélkül kellett menni. Ez nagyon sokat kivett belőlem, hiszen nem volt olaj egyáltalán a szervóban, ami a verseny végére teljesen be is sült. De mindezek ellenére elégedett vagyok a hétvégével, hiszen a kategória győzelem mellé bezsebeltük az ORC abszolút harmadik és a P14-es kategória harmadik helyét is. Sokat nevettünk az autóban Kiskuti Adriánnal, aki nagyon jó munkát végzett, úgy látszik, nálam az új navigátorok mindig visznek haza kupát. Egy kalandunk volt mindössze, amikor az Orfűi célba beértünk, de még jött egy jobbos visszafordító. Az összes ilyen kanyart végigfűztük, ezért itt sem akartunk csak simán befordulni, meghúztam a kéziféket, majd a korlát miatt lett némi fénysérülés az autón.”

Patrik a Veszprém Rallye-t kihagyja, annak ellenére, hogy az első murvás Mikulás Rallye-ját nagyon élvezte. Folytatás a Vértes Rallye lenne, de erről nem hallani túl jó híreket.

A csapat nem pihen, hiszen Strider Zoltán hétvégén, a Kazincbarcika Rally-n növelné pontjainak számát.

„Ismeretlen pályákon versenyzünk majd a hétvégén, bár korábban valamilyen formában mentünk itt – ott. Újdonság lesz a verseny számunkra, a meleg mellett a csúszós aszfalt is kihívás lesz. Nagyon bízom benne, hogy megfelelően tudunk majd alkalmazkodni a viszonyokhoz. Az egri verseny után az autót teljesen átnéztük és rendbe raktuk és bízunk benne, hogy jól fog minden muzsikálni. Új partnereink vannak, a B!omba-tól és Zoi-tól kapunk terméktámogatást, így szeretettel várjuk a versenyzőtársakat egy kis frissítőre a szervizparkban” – tette hozzá Strider Zoltán.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., B!OMBA, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ