Nagy kihívás

Nagy kihívás

MEGOSZTÁS

Négy pontos lemaradásban várja az idei második murvás futamot a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Szilágyi Patrik – Kiss Róbert duó.

„Túl vagyunk egy komolyabb teszten a Skoda Fabia RS-sel” – kezdte viccelődve a beszélgetést Szilágyi Patrik. „Igaz a kocsival Velenczei Ádi ment, de hasznos volt, a feelinget meghozta. Mi nem fogunk menni a verseny előtt, mert javában tart még az autó felkészítése, aminek az alját próbáltuk jól levédeni, ezzel is kiküszöbölve, ne lehessen műszaki hibánk. A murva mindig nagyon jó élmény, így borzasztóan várom a versenyt. Szeretnénk sokat gyorsulni, mert még mindig sok van benne és bízunk Hevesi Norbiban, hogy jó ellenfél lesz és nagyokat tudunk majd meccselni. Jelenleg négy pont a lemaradásunk az ORC abszolútban, de nem fűzünk nagy reményeket hozzá, hiszen ezen a talajon a Mitsubishik ellen nagyon nehéz lesz, de szeretnénk egy jó eredménnyel zárni, hogy tovább növeljük a pontjainkat.”

A Veszprém Rallye vasárnap hét gyorsasági szakaszon kerül megrendezésre és több mint 120 kilométer megtétele után hirdetnek majd eredményeket.

A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ