Nagy falat – PSZA Motorsport

Nagy falat – PSZA Motorsport

MEGOSZTÁS

Népes mezőnnyel érkezik az idei második bajnoki fordulóra a PSZA Motorsport csapata Salgótarjánba. Az idei évben most először lesz, hogy mind a négy bajnokság egy helyszínen versenyez.

„Nagy fejtörést okoz a csapatnak, hogy mindenki a Salgó Rally-n indul, hiszen három bajnokságban is futtatunk autókat. A sátraink alatt hét autó lesz megtalálható és összesen tizenkettő párost neveztünk. Azt gondolom, hogy ez egy igazi klasszikus májusi verseny lesz komoly pályákkal, ahol az ORB1-es versenyzők először mehetnek aszfalton.

A Peugeot Kupa most is nagyon népszerű és mivel Berta Laci Székesfehérváron jól teljesített most is az élmezőnybe várjuk őt. A kupában borzasztóan nehéz lesz jó eredményt elérni, hiszen sok nyerésre veszélyes pilóta vesz részt a fordulón. Hasonlóan nagy csata várható az ORC P13-ban, ahová csapatunkból három versenyző is nevezett. Igazi házi verseny résztvevői lesznek Hinger Dávid, Papp Arnold és Helembai Zsolt, és hasonlóra számíthat Szőnyi András is, aki hosszú idő után visszatér a küzdelmekbe.

ORB2-ben Szetei Norbert gőzerővel készül a revansra, valamint Furák Ádám és Endrődi Laci is a nyergesi fiaskó utáni sikerben bízik. Rajtuk kívül még Szombathelyi Peti és Zsolna Józsi indul a Historic mezőnyében. Nagy reményeink vannak a hétvégével kapcsolatban és bízunk benne, hogy minden párosunk mosolyogva távozik majd a versenyről. Komoly feladat elé néznek a szervizes fiúk is, hiszen a hét autó jó nagy falat lesz mindenki számára” – árulta el a verseny előtt Szabó Árpád a csapat koordinátora.

 

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Solution 4 All Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program, Wall Print Hungary Kft., Better and Better Bt., LOTTE Chemical Magyarország Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ