Nagy F1-es szezonelőzetes – AFM /2020 – 03

Nagy F1-es szezonelőzetes – AFM /2020 – 03

MEGOSZTÁS

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely már teljes gázzal a 2020-as felkészülésre helyezi a hangsúlyt, bemutatva az összes csapatot és kielemezve a bajnoki esélyeket.

Február közepén lehulltak a leplek, a hónap végén pedig felbőgtek a motorok a Formula-1 71. szezonjában. A csapatok már az autóbemutatók során is mutattak érdekességeket, de persze a lényegi rész akkor jött el, amikor Barcelonában megkezdődött a mindössze hatnaposra szűkített tesztelés. Az Autósport és Formula Magazin hasábjain nyomon követhető, hogy mi történt a tíz istálló körül az F1-es szezon legszínesebb hónapjában: bemutatkozik minden autó, csapat és pilóta, a lap szerzői pedig megtették jóslataikat is az előttünk álló évadra. Az átfogó szezonelőzetest idén sem érdemes kihagyni!

Fernando Alonso az elmúlt egy évben nem veszett el, csak átalakult, célja pedig, hogy 2021-re újra Formula–1-es versenyzővé transzformálódjon. Talán már legutóbbi megnyilatkozásában is ennek ágyaz meg, próbálva helyre tenni a rajongókban róla kialakult képet: amint mondja, egyáltalán nem tartja magát önzőnek, és nem bosszantják a Honda sikerei sem, ismeri viszont Lewis Hamilton gyenge pontját, amit másokkal ellentétben ő szeretne is kiaknázni. Vajon tényleg visszatér az F1-be a spanyol jövőre? És melyik csapattal sikerülhet erről megállapodnia az idei év során? Az AFM hasábjain olvasható interjúból közelebb kerülünk a válaszokhoz.

További témák a lapból:

– Mikor kezdődik? – minden időpont az idei szezonból
– Folytatódik a Hajsza, jön az F1-es dokusorozat új évada
– Tesztösszegzés: kinek hogyan alakultak az első lépések?
– MerceDAS – megvizsgáljuk a címvédők technikai újítását
– Tradíció és kísérlet, avagy a naptár két új pályája
– Mit esznek és mit nem esznek az F1-es versenyzők?
– Mivel készül idén a Hungaroring? Gyulay Zsolt elmondja!
– Alexander Albon – sikerül megragadnia az élmezőnyben?
– Kék fenyegetés leselkedhet Marquezre a MotoGP-ben
– Interjú a tesztversenyzővé váltó Jorge Lorenzóval
– Evans és Rovanpera rárúgta az ajtót a WRC-re
– Előzetes: indul a hazai raliszezon
– Van egy ötletem – Vision AVTR bemutató
– Előretolt helyőrség – Toyota Corolla 2,0 Hybrid
– Egy lány – egy motor: Luca és a Ducati

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósportszéria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ