Mumus verseny – Kass Rallye 2016, Beharangozó Ollé Sándor – Czakó-Budai...

Mumus verseny – Kass Rallye 2016, Beharangozó Ollé Sándor – Czakó-Budai Annamária

MEGOSZTÁS

2016.szeptember 9.

TMC Rallysport Kft.

Kass Rallye 2016, Beharangozó

Ollé Sándor – Czakó-Budai Annamária

Ford Fiesta S2000

 

Mumus verseny

Egy komoly tesztet követően tér vissza az Országos Rallye Bajnokság soron következő állomására, Kassára a TMC Rallysport Kft. versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Czakó-Budai Annamária. A próbálkozások ellenére a Ford maradt a régi, biztosan a jövő évre tolódik az autóváltás.

 1s0a0534

Ollé Sándor- Czakó- Budai Annamária: „Egy nagyon jó hangulatú teszten vettünk részt a Kassa Rallye előtt, amin előjött egy váltóhiba, ezt szerencsére orvosolni tudtunk. Most készülünk a Shakedownra, és különös figyelmet szentelünk a teszten előjött hibákra.

A Kassa rali pályáit nagyon szeretjük, mert roppant változatosak, szűk, technikás szakaszok váltják egymást a jó minőségű széles utakkal. De vannak olyan pályák is, amelyek „nekünk kedveznek”, hiszen a kanyargós szakaszok nem a végsebességre vannak kiélezve. Hasonlítanak a magyar pályákra csak a szintkülönbségek nagyobbak, és természetesen nem unalomig ismertek.

Furcsa, de ezen a viadalon sosincs szerencsénk, sorozatosan fel kellett adnunk műszaki problémák miatt, ha egyszer sikerült is, az is kínkeserves volt, technikai hibák közepette értünk célba.

Nagy kihívás ezen a versenyen rajthoz állni, egy nagyon erős szlovák mezőny gyűjt össze, a magyarok mellett, ezért nem valószínű, hogy labdába tudunk rúgni. Az autónk technikai hiányosságaiból fakadóan az aszfaltos futamokon egyre nagyobb a lemaradásunk. A magyar delegáció is egyre erősebb, murván még ütőképesek vagyunk, aszfalton már nem tudjuk tartani a Fiestával a tempót, ami ebben az évben még biztosan marad. Jövőre már egy R5-ötössel állítunk csatasorba! Ez a technikai előrelépés, reményeink szerint minden talaptípuson a győzelemre esélyesek közé repít minket!”

1s0a0296

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ