Motorok-és-verdák-AMTS-Lallerrel

Motorok-és-verdák-AMTS-Lallerrel

MEGOSZTÁS

A kiállításon szinte egyedüli motoros standként a Motor&Verda Magazin jelent meg, itt találkoztunk Horváth Lajossal, ismertebb nevén Lallerral. A Dakaron elindulni és helytállni négykerekűekkel sem egyszerű feladat, hát még egy motor nyergében. Aki nem ismerné az úriembert, annak eláruljuk, hogy ő már megjárta a sivatagi versenyt!

Ez a rendezvény inkább az autós érdeklődésű látogatókat vonzotta, de üde színfoltként Lallerék erősítették a tereprali-gyorsasági motorsport vonalat is. A kilátogatók a sok érdekesség mellett találkozhattak Horváth Lajossal, aki szívesen kalauzolta az érdeklődőket a ritka versenyjárműve körül, amelyből csupán két darab van Magyarországon.

Nagyon jól éreztem magam a hétvégén. Ennyi embert még soha nem láttam egyetlen kiállításon, azt gondolom, hogy a motorshow elmaradása miatt nagyon ki voltak éhezve már az emberek egy benzingőzös eseményre.

Aki ezt a motort eddig csak a tévéből ismerte, az ilyenkor személyesen is körüljárhatja, megtapinthatja. Ennek megfelelően rengeteg vendégünk volt a hétvégén, a Motor & Verda Magazin standján.

Legtöbben a navigációs egységről és a motor méretéről, valamint a teljesítményéről érdeklődtek. Sokan el sem tudják képzelni, milyen célt szolgálnak, hogyan működnek ezek a kütyük a Dakar ralin. Nagyon boldog vagyok, mert a három nap beszélgetései alatt számtalan boldog arcot láthattam. Bízom benne, hogy sikerült egy kicsit közelebb hoznom az embereket a tereprali sporthoz.” – osztotta meg velünk gondolatait a Laller Racing Dakar Team csapatvezető-pilótája.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ