Motorkiállítás és Fesztivál a Gender Racing Teammel!

Motorkiállítás és Fesztivál a Gender Racing Teammel!

MEGOSZTÁS

Ma, azaz szombaton megnyitotta kapuit a Budapesti Motorkiállítás és Fesztivál, amelyen a legnagyobb nemzetközi gyártók és sok hazai versenycsapat is képviselteti magát. Habár a Formaautós Gender Racing Team négy keréken vitézkedik, Gender Tóth Tamás alakulata sem akart kimaradni a szezonindító dzsemboriból!

Két pavilon, benzingőz technikai és tunning csodák, minden, amire a hosszú és ínséges tél alatt vágyott a kiéhezett publikum. Mégis a GRT formaautói jelentik az egyik legnagyobb látványosságot az A pavilon végén.

A kitelepült csodák és pilótáik az évek alatt Magyarország autós gyorsasági bajnokságának egyik legnívósabb gárdájává nőtték ki maguk, amelyben a megjelenés, a folyamatos innováció mellet az eredmények is nagyon sokat nyomnak a latban. Ez már messziről vonzza a látogatók szemét, hiszen a Rónai Tamás, Stern Roland fémjelezte egylet rengeteg trófeát betermelt a közösbe!

Renault magyar bajnoki cím, Közép Európai zónabajnoki elsőség, osztrák bajnokság, elképesztő csúcsok és rekordok… A team már évek óta kopogtat a nemzetközi autósport ajtaján, a belépés pedig már csak idő kérdése. Aki kíváncsi rá, hogyan fest egy Michelisz Norbi talentumához hasonlítható fiatal tehetség, a magyar autósport következő nagy dobbantására, annak mindenképp javallott a látogatás a Hungexpó Budapesti Vásárközpont A pavilonjának 12.-es kapuja mellet található versenycsapatnál!

Végszóként mit is írhatnánk… Csak az igazat: nagyon sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, látogatót a Gender Racing Team!

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ