Miskolcon is dobogón végzett a Korda Racing

Miskolcon is dobogón végzett a Korda Racing

MEGOSZTÁS

Újabb dobogós helyhez segítette versenyzőjét a Korda Racing R5-ös versenyautója a Magyar Bajnokságban, Velenczei Ádám a Hyundai i20-szal az abszolút harmadik helyen zárta a Miskolc Rallyt, míg Vizelli Károly és Nagy Péter a leggyorsabb Ladás páros volt a mezőnyben. Üröm az örömben, hogy a csapat másik két autója baleset miatt a verseny feladására kényszerült.

A várakozásoknak megfelelően idén is komoly kihívás elé állította a magyar bajnokság mezőnyét a Miskolc Rali, a pontvadászat idei második állomásán a teljes mezőny csaknem egyharmada nem láthatta meg a célt. A Korda Racing négy párossal érkezett a borsodi megyeszékhelyre, közülük ketten estek áldozatául a gyorsasági szakaszoknak, a győzelemért harcoló Kazár Miklós és Tóth Zsolt, valamint a kieséséig ismét parádés teljesítmény nyújtó Hevesi István és Ratting Tamás is balesetet szenvedett. A csapat másik fele azonban alaposan kitett magáért, Velenczei Ádám a Hyundai i20-szal dobogóra állhatott a célban, a közönségkedvenc Vizelli Károly pedig kategória győzelemmel zárta a versenyt.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet.” – próbálta összegezni érzéseit a Miskolc Raliról Korda Erik. „Nagyon-nagyon sajnálom, hogy Kazár Miki és Hevesi Pisti idejekorán kiszállt a versenyből. Mindketten jól kezdték a versenyt, Miki megnyerte a prológot és kiesésig a győzelemért harcolt, Pisti pedig a fizika törvényeit meghazudtolva az öreg Mitsubishivel tucatnyi R5-ös autó között autózott stabilan az abszolút 7. helyen. Viszont két talpon maradt párosunk gondoskodott arról, hogy legyen minek örülnünk a verseny végén, Ádám a Hyundai-jal a dobogóra állhatott a célban, Karesz pedig tetemes előnnyel nyerte meg kategóriáját, és az ORC abszolút értékelésében is beverekedte magát a Top10-be. Mindkét párosunknak ezúton is gratulálok az eredményhez!

Sok időnk nincs sem ünnepelni, sem a sebeink nyalogatására, a következő hétvégét már Horvátországban töltjük. Az Opatija Rallyn három párossal támadunk, Hideg Krisztián a Skodával, Várkonyi Szabolcs a Hyundai-jal, Fekete László pedig a Citroennel veszi fel a harcot a nemzetközi mezőnyben.”

A 24. HELL Miskolc Rally végeredménye: Korda Racing versenyzői a 24. HELL Miskolc Rallyn:

  1. Hadik András/Bacigál Igor – Ford Fiesta R5 1:12:19.0
  2. Turán Frigyes/Bagaméri László – Ford Fiesta R5 +50.3
  3. Velenczei Ádám/Szedõ Csaba – Hyundai i20 R5 +1:45.2

… 28. Vizelli Károly/Nagy Péter – Lada VFTS +12:52.0 (12.-es kategória 1. hely)

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

  1. május 1.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ