Michelisz az élről a kavicságyat megjárva nyolcadik lett!

Michelisz az élről a kavicságyat megjárva nyolcadik lett!

MEGOSZTÁS

03716011_2296-1024x683

Kőkemény rajttal kezdődött Michelisz Norbi számára a főfutam. Norbi remekül kapta el a rajt pillanatát és megelőzte a “helyi hőst” a világbajnoki címvédő Lopezt. A 2. körben nem várt segítséget kapott Norbi Yvan Mullertől, aki megtámadta csapattársát, ami lélegzetvételnyi nyugalomhoz jutatta a mi fiúnkat.

A 4. körben pár méterrel tudta növelni a hondás magyar, köszönhetően Yvan Muller “kellemetlenkedésének”.

Az ötödik körben Lopez “érdekes” rádióüzenetet kapott “Ne aggódj Muller miatt!”. Érdekes összeesküvés elméleteket lehet ezzel kapcsolatban gyártani.

A hatodik körben az első látható jeleit lehetett tapasztalni Muller és Lopez között, miután a francia már nem piszkálja világbajnok csapattársát. Ami csak altatás volt…

A hetedik körben Norbi és Muller a sóderágyban… nem erre számítottunk… nem akarom minősíteni az esetet… a citroenesek csak eltakarították Norbit. Egy balos kanyar bejárati ívénénél egyszerre támadta meg Norbit  Lopez és Muller.

Az argentín szurkolók örjöngtek a lelátókon, miközben a mi orrunk meg lóg a TV képernyők előtt. 10/ 14 kör Norbi a nyolcadik. Coronel és Huff rajtját vizsgálják – jump start ?

Lopez, Coronel, Huff, Monteiro, Muller, Guerrieri, Bennani, Michelisz, Chilton, Filippi a legjobb 10 az utolsó kör előtt.

Ez lett a vége!

Szép volt Norbi! Addig volt jó a futam, amíg az élen autóztál!

wtcc_termas_R2_results

matezsoltee

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ