Menetrendszerű győzelem – Vincze Marci – Szauter Zita – FRT

Menetrendszerű győzelem – Vincze Marci – Szauter Zita – FRT

MEGOSZTÁS

Menetrendszerű győzelem

Vincze Marci ezúttal sem hibázott és Szauter Zitával az oldalán könnyedén szerezte meg idei negyedik győzelmét az FRT Kupa sorozat július tizenötödikei állomásán.

 Vincze Marci:

A mostani hétvégén Keskeny Laci és Söje, azaz Söjtöri András voltak a közvetlen üldözőim. Laci régen hegyen versenyzett és egy piszok erős Audi Quattroval érkezett Kiskunlacházára, míg Söje, aki Asi egyik pártfogoltja, egy turbós, Toyota MR2-vel versenyez. Ez az autó egy igazi kis méregzsák, ultra könnyű, 900 kg és középmotoros, ráadásul András nagyon ügyesen terelgeti, a szlalom bajnokságban is nyert már vele futamot.

Ez alkalommal, talán az volt az előnyöm, hogy a rendezők teljesen új pályát jelöltek ki és egy részen nagyon rossz volt az út minősége, ami feküdt a stílusomnak, az a szakasz igazán rally-s volt. A kavicsos részen jó pár kartervédő megsérült és összetört pár felni. Nekem és a Mitsubishinek ez kedvezett, szemben a pályakocsikkal. Ugyanazokat a beállításokat használtam, mint legutóbb és a Lancer most is tökéletesen tette a dolgát. A mostani futam nem volt annyira szoros, mint a legutóbbi csata Bongóval, az összes kört sikerült megnyernünk Szauter Zitával és végül 12 másodperc előnnyel győztünk Söjtöri Andris előtt. Az utolsó körben új navigátort avattunk a csapattal, mert a 9 éves Bardócz Milán foglalta el Zita helyét a Mitsubishiben. Milán egyébként nagyon tehetséges kissrác, most is megnyerte a saját kategóriáját a hétvégi futamon. Zita és Milán mellett természetesen a csapat is kiváló munkát végzett, köszönöm nekik.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ