Meg kellett küzdeni az 5. helyért is…

Meg kellett küzdeni az 5. helyért is…

MEGOSZTÁS

A Mecsek mindig kemény, ezt Hibján Joci és Szollár Csabi is tudja tanúsítani, akik odatették magukat az 5. helyért, de nem egy sétagalopp volt számukra sem ez a futam.

„Ismételten eredményesen tértünk haza a versenyről, sikerült végig menni, most 5. helyen végeztünk, és nagyon örülünk neki. A megtett kilométerek fontosak még mindig számunkra, illetve az, hogy nem volt semmilyen technikai problémánk. Most már eljutottunk egy olyan szintre, ahol a technikával nincs baj, az autó tudja a dolgát, nyilván az alapvető dolgokat meg kell adni neki, és nekünk kell fejben újra hozzánőni a feladathoz. A ráhangolódás kicsit nehezen megy, de azon vagyunk, hogy bizalmat kapjon az autó, és tudjunk végre gyorsulni.

Szerintem fogunk tudni gyorsabbak lenni, ha végre lerakjuk azokat a terheket a vállunkról, amit az elmúlt időszak kudarcai okoztak. Leginkább ezen kell dolgoznunk, mert imádjuk a Peugeot-ot, csak el kell hinnünk, hogy ez az autó jó, teszi a dolgát, és ha bármilyen apró zörejt… vagy bármit hallunk, akkor az nem a verseny végét jelenti. Hálistennek eddig mindig ott voltunk a célban, szóval nekünk kell bizonyítani, mert a kis oroszlán megmutatta, hogy méltó az előttünk álló csatákhoz.

Nagyon hosszú és kemény futam volt a Mecsekben, kiszakadtunk végre a rohanós hétköznapokból, kedden már úton, szerdán pályát jártunk…majd jött a verseny, igen, elfáradtunk. De ez egy kellemes elfáradás azért, mert közben meg imádjuk csinálni. Három éjszakai szakasz után azért éreztük, hogy ez nem egy laza sétagalopp lesz, viszont a másnap már jobban tetszett. Az időjárás is kicsit megviselt minket, mert egyszer szakadt az eső, aztán sütött a nap, és a kánikula kivett szerintem mindenkiből egy keveset. Maga a verseny már száraz volt, úgyhogy ez az álmunk is teljesült, a Pirelli nagyon jól viselkedett, úgyhogy összességében elégedettek vagyunk…fáradtság ide vagy oda. Minden megtett kilométernek örülünk, az már a miénk, senki nem veheti el tőlünk, és ebből kell tovább építkeznünk, hogy egyre jobban bízzunk magunkban, és abban, hogy még feljebb kerülhetünk azon a ranglétrán.

Székesfehérvár a következő állomásunk, ami végül aszfalt lesz, és előtte még szeretnénk tesztelni, valamint mentálisan összerakjuk magunkat, hogy továbbra is kerek legyen minden”mondta Joci jókedvűen

Partnereink:

NEV-ÚT KFT.; KOMPRESSZOR VARGA-IC BT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.; LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.; FASTRACERS.HU; HARANGI SÁNDOR E.V.; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; ALUSCHLOSSER KFT.; VERBÓI TAMÁS EV.- KISKERESKEDELEM; DUSCH REGAL;

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: FastRacers.hu – Rally Team

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ