Makulátlan hétvége

Makulátlan hétvége

MEGOSZTÁS

hibjanfehervarutan

A székesfehérvári ismeretlen pályák bejöttek Hibján Józsefnek és Szurovcsák Pistinek, akik nagyon jól érezték magukat. A versenyautóra végig számíthattak, már csak a saját tudásukat kellett beültetni ahhoz, hogy dobogón végezzenek. Ez összejött, mert elhozták az A6 2. helyért járó kupákat.

Egyre jobban fekszik nektek a C2. Elégedettek vagytok a fehérvári A6-os 2. hellyel?

– Nagyon elégedettek vagyunk és örülünk a második helynek. Igen, kezdjük megszokni és jól kezelni a Citroent. Azt a feelinget kaptuk, mint anno a Fiestával. Nem izgultunk, csak egyszerűen szuperül éreztük magunkat és tudtuk, hogy nem megyünk lassan. Ez elég volt a győzelemhez.

Milyennek találtátok az ismeretlen pályákat?

– Szerencsére nem esett az eső, minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Pirelli gumik a meleg ellenére kiválóan dolgoztak. Ezt ajánlották a Mezei Tomiék és bevált. A kocsi miatt nem kellett aggódni, tette a dolgát, vagyis tökéletes volt. A fehér aszfalt elsőre furcsa volt, de csak meg kellett szokni. A 21 km-es gyors úgy lepergett, hogy naaa… sajnáljuk, hogy a másik körben etap lett.

Volt egy kis kalandotok is az első gyorson. Mi történt?

– Igen. Elég intenzíven használtam a bal láb féket az első kanyarban, ahol ezt a tempó megkívánta és hát egy kicsit megpördültünk. Valamennyit mentünk az árokban, aztán kikeveredtünk és versenyeztünk tovább. Ott sok bent maradt, de még így is jól jöttünk ki belőle, mert végül nem befolyásolta az eredményünket.

Jelenleg vezeted az A6-os kategóriát?

– Igen, most három pont előnyünk van. De ez még semmit sem jelent. Biztosan fogunk még Ákosékkal meccselni a többi versenyen is. Most is jó kis csatározások árán sikerült felállnunk a dobogóra, aminek tényleg nagyon örülünk. Nem volt egyszerű és könnyű futam, de nekünk tetszett. Egész verseny alatt jó volt a kocsi, a hangulat, a csapat munkája… tehát minden. Már készülünk a Baranyára, mert egy hét és újra rajtolunk.

 Reklámpartnerünk:

Tre-Car Plus Kft.; Extrém Sport Team Kft.; Hunova Trans Fuvarozási és Kereskedelmi Kft.; Fehértó-Trans-Snack Kft.; Szimita Trade Kft.; Gerda-Trans Kft.; Kelet Power Kft.; BRT Média Kft.; ABT Roll Kft.;

 

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ