Majdnem tökéletes verseny

Majdnem tökéletes verseny

MEGOSZTÁS

Majdnem tökéletes verseny

Hat szakaszt nyert meg az MR Racing Hondás duója az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye a 2WD Kupában, ám a verseny előtti technikai nehézség meggátolta őket a jó szereplésben.

A nevezési lista alapján bajnoki pontokért ment Pécsre az ifj. Fogarasi Attila – Toloczkó Péter páros, ám az első szakasz rajtjánál már foghíjas 5-ös kategóriájú elsőkerekes autókat felsorolták a jóval erősebb összkerekes és turbós Mitsubishik közé.

„A verseny előtti csütörtökön járt az autó kipufogósnál, ahol új katalizátor került a rendszerbe, ami összességében egy gyorsasági szakaszt sem bírt ki” – értékelte a verseny első körét ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „A kör végéig abban a hitben autóztam, itt a vége, nagyon sok időt vesztettünk és nem javítható az autó a szervizben.”

A szervizcsapat a helyén kezelte a dolgot, első körben az új katalizátort nézték meg és kiderült ez okozza a problémát. A csapat visszarakta a régit és innentől nem volt gond az autó sebességével.

„Nagyon rossz volt így menni, hogy gyorsonként ketten értek utol és az autó maximum 6000-ig forgott kis. Nyolc perc hátrányt szedtünk össze, ez mellett három defektünk is volt és az egyik felnink is megsérült, de a maradék nyolc szakaszból hatot meg tudtunk nyerni 2WD Kupában” tette hozzá Attila.

A páros a jó szakasz sikerekkel feljött az ORB 2WD Kupa ötödik helyére és a Mitsubishikkel tűzdelt 3-as kategóriában a hatodik helyet szerezte meg. A csapat látja az alagút végén a fényt, most nagyon tetszettek a részidők, főleg amikor Atiék mentek egy ORB abszolút 15. időt.

A folytatásban az I. Nyíregyháza Rallye következik, ami egy nagyon hosszú verseny lesz sok új pályával és másfeles szorzóval.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ