Mads Østberg teljes szezont teljesít – WRC2 PRO – Citroen C3 R5

Mads Østberg teljes szezont teljesít – WRC2 PRO – Citroen C3 R5

MEGOSZTÁS

Mads Østberg teljes szezon teljesítésére készen áll a WRC PRO kategóriában egy Citroen C3 R5-sel

Örömmel jelentjük be, hogy a Citroen Racing-gel együttműködve visszatérünk a WRC2 PRO kategóriájának mind a 10 futamán. A első start csak hetekre van tőlünk a Rally Sweden havas téli szakaszai várnak ránk – február 14 -17. Mads Citroen C3 R5-t a belga DG Sport fogja készíti fel és szervízeli.

Mads Østberg : El kell ismernem nagyon csalódott voltam, amikor egyértelművé vált a számomra, hogy a 2019-es szezonban a WRC legmagasabb szintjén nincs a számomra lehetőség. Számomra ez több, mint egyszerű munka, ez egy szenvedély, ami a véremben van. Soha nem adtam fel az álmaim.

Számos értékes tapasztalatot osztottam meg a Citroen Racing-gel az együtt töltött három év alatt, mint gyári pilóta. Ez az egyik fő oka annak, hogy ezt a lehetőséget választottam.

Ok, ez kihívás lesz a javából. Nincs tapasztalatom az autóval. Az első ralim hamarosan következik. Biztos, hogy nagyon elfoglalt leszek. Kezdetben az autó fejlesztése lesz a fókuszban és a C3 R5 első WRC győzelmének a megszerzése.  Ez a Citroen Racing szakértelme és a tapasztalataim kombinációja alapján hamarosan lehetséges.

Örömmel jelenthetem be, hogy Torstein Eriksen lesz a navigátorom. Együttműködésünk során nem egyszer bizonyította már, hogy mire is képes, több mint elég jó ahhoz, hogy bármilyen szinten tudjon versenyezni.

Hosszú szünet volt rali nélkül az ausztrál futam óta, amíg a többi csapat a Monte Carlo Rallye-ra teszteltek és otthon ültem.

Az első tesztet a napokban tervezem a Svéd Rally előtt. Nagyon rövid időnk van. Január 27-én fogom megtenni az első kilométereket a Citroen C3 R5-sel a Hadeland Rallyn. Ez a futam lesz a főpróbám a Svéd Rallyra.

Fotó: Mads Østberg /Facebook

Forrás: Mads Østberg

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ