Mads Østberg és Ola Fløene útjai elválnak egymástól – OneBet Jipocar WRT

Mads Østberg és Ola Fløene útjai elválnak egymástól – OneBet Jipocar WRT

MEGOSZTÁS

A hónap végi Neste Oil Rally Finland futamán Mads Østberg számára már nem Ola Fløene fogja diktálni az itinert.  A 2016-os Monte Carlo Rallyn elkezdődött együttműködés 18 hónapot követően véget ér, ugyanis  Mads és Ola nem jöttek ki az utóbbi időben egymással, egyre csak nőt a feszültség a két sportember között. Eljött az idő amikor elengedhetetlenné vált a változtatás.

Østberg új navigátorát Torstein Eriksen fogják hívni a skandináv futamon. Eriksen mellett még a szintén az Adapta Motorsporthoz tartozó Patrik Barth is szerepet fog kapni, amíg Mads végleges navigátorát meg nem találják. A világbajnokság versenynaptára szerint még öt futam van hátra.

Eriksen brit bajnokságban az M-Sport Fiesta WRC-jével versenyző Fredrik Ahlin, míg  Barth a brit junior  bajnokságban egy Skoda Fabi R5-sel versenyző Oscar Solberg – Henning Solberg fia – navigátora.

Morten Østberg csapatfőnök a következőképpen kommentálta a változást:

Ez a csapat döntése volt. Az elmúlt időszakban azt tapasztaltuk, hogy Mads és Ola közötti viszony ne felhőtlen. Végezetül úgy döntöttünk, hogy a csapatnak az a legjobb, ha a rend és a nyugalom jellemzi a mindennapokat. Úgy gondoljuk, hogy ismerve mindkettőjük képességeit és korábbi tapasztalataikat,  jól tudnak majd szerepüknek megfelelően együttműködni.

Ola Fløene marad az Adapta Motorsportnál csak egy másik projektben kap szerepet.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ