Mads Östberg csatlakozik a Citroenhez

Mads Östberg csatlakozik a Citroenhez

MEGOSZTÁS

Mads Östberg Craig Breen-hez csatlakozva a Finn, a Német a Török, a Wales és az Ausztrál Rallykon a Citroen Racing színeiben fog versenyezni a szezon hátralévő futamain.

A Katalán Rallyn Sebastien Loeb fog versenyezni , Breen mellett ,  amellyel zárja idei három futamos programját.  Khalid Al Qassimi a Finn, a Török és a Katalán Rallykon egy harmadik C3 WRC-vel fog rajthoz állni.

Pierre Budar – csapatfőnök: Már 2019-re előretekintve döntöttünk a folytatás mellett, miközben a lehető legeredményesebben szeretnénk befejezni a szezont. Mads világbajnoki és a C3 WRC-hez kapcsolódó tapasztalata sokat segíthet nekünk, hogy nyugodtan folytassuk az utunkat. Mads következetes teljesítményének és folyamatos pontszerzéseinek köszönhetően simán visszatért a csapatba.

Mads Östberg : Nagyon örülök, hogy a továbbiakban is lehetőségem nyílik a folytatásra a Citroen Racing színeiben. Nagyon jó volt visszatérni a csapathoz , az elmúlt három futamon. Ott folytatódott minden, ahol a korábbi közös munkánkat abba hagytuk. A Citroen és Pierre[Budar]bízik bennem és én mindent meg fogok tenni , hogy megháláljam ezt a bizalmat. Egyre jobban megismerem a C3 WRC-t , ráadásul a hamarosan következik a kedvenc futamon a Finn Rally. Meg vagyok arról győződve, hogy  rendelkezem mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítségével a következő öt futamon jól teljesíthetek.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ