Lukyanuk, Kopecky, Gryazin – ERC Barum Rally 2018

Lukyanuk, Kopecky, Gryazin – ERC Barum Rally 2018

MEGOSZTÁS
01 Lukyanuk Alexey, Arnautov Alexey, RUS/RUS, Russian Performance Motorsport, Ford Fiesta R5, Action during the 2018 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 24 to 26, at Zlin, Czech Republic – Photo Alexandre Guillaumot / DPPI

A délutáni körben az éllovasok sorrendje nem változott. Lukyanuk vezet, Kopecky és Gryazin előtt. Dani Sordo a negyedik áll , míg a legjobb hatban még két cseh pilótát találunk Miroslav Jakeš és Filip Mareš személyében. A legjobb magyar páros a Botka Dávid – Mesterházi Márk kettős, akik a 15. helyen fejezték be az első napot. Amennyiben célba ér az Ifj. Érdi Tibor – Papp György kettős jelenleg a 23. helyen állnak és a záró gyorson megforogtak, megvédik ERC2 bajnoki címüket.

48. Barum Cseh Rally Zlín 2018 állása az első nap után:

1. Alexey Lukyanuk 1:10:18.7 ó
2. Jan Kopecky +16.8 s
3. Nikolay Gryazin +33.2 s
4. Dani Sordo +50.5 s
5. Miroslav Jakeš +1:01.0 p
6. Filip Mareš +1:33.6 p

15. Botka +6:00.4 p – Ez volt az utolsó gyors, jó volt.
26. Ifj. Érdi +8:59.9 p – Hibáztunk és megforogtunk ezen a nagyon nehéz szakaszon. Nagyon keményen nyomtuk, de hát miért is ne, ez egy rally!
28. Klausz + 9:55.9 p – Nagyon jó napunk volt és az időnk is.
38. László +14:44.8 p – Az autó OK, mi rendben vagyunk és holnap reggel

Alexey LukyanukAz a tervem, hogy ne adjak el 10 másodpercnél többet a holnapi szakaszokon. Nagyon kemény volt a mai nap, nem voltak optimáisak a feltételek, de elégedett vagyok.

Jan Kopecky : Őszintén szólva a három defekt ellenére örülnünk kell, hogy a legjobb ötben vagyunk. Egy nap alatt három defektünk volt. Holnap majd meglátjuk milyen lesz az időjárás. Szerintem Alexey nem fogja könnyen elveszíteni a pozícióját. Köszönjük a nézőknek, hogy a rajtokben és a szakasz végi beírókban tapsoltak nekünk és biztattak minket.

Nikolay Gryazin : Tökéletes napunk volt. A nap végére az út teljesen felszáradt. Úgy gondolom, hogy eddig jól teljesítményt mutattunk. Keményen nyomtuk és jó helyzetben zártuk a napot!

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ