Lorenzo nyerte a sepangi hivatalos tesztet, Dovizioso negyedik lett – Ducati Team...

Lorenzo nyerte a sepangi hivatalos tesztet, Dovizioso negyedik lett – Ducati Team Moto GP

MEGOSZTÁS

Befejeződött  az első hivatalos 2018-as  MotoGP teszt  a malajziai Sepangban. A vasárnap reggel Jorge Lorenzo 1:58.830 perces idejével, nem hivatalos új pályacsúccsal bizonyult a leggyorsabbnak a három napos hivatalos teszten. Andrea Dovizioso is remekelt 1:59.169 perces idejével a negyedik helyen zárta a sepangi hétvégét. A két gyári Ducati a Desmosedici  GP 2018 motorjaik tesztelésére összpontosítottak, annak ellenére, hogy a zárónapon mindketten ártalmatlannak látszó szituációban buktak. Ennek ellenére mindketten befejezték a csapat által tervezett tesztprogramot.

A MotoGP mezőnye február 16-18. között Thaiföldön a Buriramban folytatja a felkészülést a szezonra a második hivatalos teszttel.

Jorge Lorenzo – Ducati Team #99 – Nem csak a mai, hanem az elmúlt három nap során elvégzett sepangi munkával elégedett vagyok, mert meg vagyok győződve arról, hogy számos szempontból javult a motor a tavalyihoz képest.  Úgy éreztem, hogy sokkal jobban idomult a vezetési stílusomhoz, jóval otthonosabb a számomra, de még mindig meg kell értenünk néhány dolgot annak érdekében, hogy még többet ki tudjak belőle hozni.  Még csak az év elején vagyunk, de az érzéseim jók és arra fogok törekedni, hogy megerősítsem azokat  a következő thaiföldi teszten.

Andrea Dovizioso – Ducati Team #4 – Három nagyon érdekes sepangi  tesztnapon vagyunk túl, amelyekről nagyon jó érzésekkel távozom. A ma reggeli bukásom megbonyolította a zárónapom, de végezetül a Desmosedici 17-sel sikerült folytatnom. Ez egy újabb teszt kezdte volt, amely végén sikerült több olyan adatot is összehasonlítani, amely megerősítette az új motor javulását, különösen a kanyarokban. Őszintén szólva nem számítottam ilyen egyértelmű fejlődésre már az első teszten. Most kell majd megerősítenünk a soron következő pályákon, hogy a megfelelő úton haladunk.

Fotó: © 2018 Ducati Motor Holding SpA

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ