Loeb visszatérhet 2022-ben az M-Sport színeiben

Loeb visszatérhet 2022-ben az M-Sport színeiben

MEGOSZTÁS

Sebastien Loeb-öt legutóbb a 2020-as FIA WRC törökországi futamán vezette a Hyundai Shell Mobis WRT i20 Coupe WRC-jét, amikor is a kilenszeres világbajnok a harmadik helyen zárt, úgy, hogy esélye volt a győzelemre is 46 évesen. 2020.10.01-én a Hyundai Motorsport hivatalosan is bejeletette, hogy szakítanak a Loeb-Elena kettőssel.

 

A kilencszeres világbajnok, azonban nem tud elszakadni a szívszerelemnek számító rali-világbajnokságtól. A legfrissebb hírek szerint a francia pilóta előrehaladott tárgyalásokat folytat az M-Sport csapatával. Így nem kizárt a csatlakozása a cumbriai csapathoz az új hybrid éra kezdetekor részmunkaidőben.

Loeb neve Mikkelsen, Breen, Fourmaux neve mellett szerepel potenciális pilótaként az M-Sport Ford WRT terveiben.

Az M-Sport augusztus elején Finnországban tesztelte az autót négy napon keresztül. Matthew Wilson három napon keresztül tesztelte az új autót, míg a negyedik napon egy titokzatos pilóta últ a volán mögött. A planetmarcus.com információi szerint ez a Sebastien Loeb volt a “titokzatos idegen”.

Eközben Loeb találkozott Daniel Elenával, akivel egy Peugeot 306 Maxival fog rajthoz állni szeptember első hétvégéjén a Mont Blanc Morzine Rallyn.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ