A lengyel győzelem katalizátora lehet a további sikereknek – Thierry Neuville

A lengyel győzelem katalizátora lehet a további sikereknek – Thierry Neuville

MEGOSZTÁS
2016 FIA World Rally Championship / Round 08, Rally Finland 2016 / July 28-31, 2016 // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

A Lengyel Rallyn elért 1-2. helynek köszönhetően a Hyundai Motorsport a korábban legjobb egyéni negyedik pozíciótól jobb eredményre számít a jyväskyläi központú skandináv futamon. A gyártók pontversenyében a Hyundai Motorsport az M-Sport ellenében szeretné csökkenteni a hátrányát.

A lengyelországi győzelem a múlt hónapban a belga Thierry Neuville – Nicolas Gilsoul páros számára az idei szezonban elért harmadik futamgyőzelmét jelentette. Neuville nyomás alatt szeretné tartani a pilótai pontverseny éllovasát Sebastien Ogiert, aki előnye jelenleg 11 pont. A szezonból még öt futam van hátra.

2017 FIA World Rally Championship
Round 08, Rally Poland
29 June – 02 July 2017
Thierry Neuville
Photographer: Sarah Vessely
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Thierry Neuville: Nagyon örültünk a csapat és a saját leengyelországi eredményünknek. Azt reméljük, hogy ez egy igazi katalizátor lehet a további sikerekhez a szezon végéig. Az autó nagyon erős és a két murva győzelem az idei szezonban, azt jelzik, hogy versenyképesek vagyunk. Bízunk abban, hogy továbbra is ott tudunk maradni majd az élmezőnyben. Tudjuk, hogy a Finn Rally egy nagyon nehéz és bonyolult futam. A hibahatár minimális a nagy sebesség és a futam összetettsége miatt. Biztos vagyok abban, hogy jó eredménnyel tudjuk majd befejezni a finn futamot.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ