A legnehezebb versenynap után a 8. helyen Turán Friciék

A legnehezebb versenynap után a 8. helyen Turán Friciék

MEGOSZTÁS

Sajtóközlemény

Német Rali 2. nap

  1. augusztus 21.

 

 DAY3_0001

A legnehezebb versenynap után a 8. helyen Turán Friciék

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor a Német Rali legnehezebb versenynapját is sikeresen teljesítette a Ford Fiestával, így az összeszokott páros pontszerző helyen folytathatja a versenyt vasárnap.

„Összességében nagyon jó napot zártunk szombaton, bár az első 40 kilométeres szakaszt egy baleset miatt félbeszakították, így ezen nem autózhattunk. A teljesített 8 szakaszon végig jó tempót diktáltunk, nagyon nehéz napon vagyunk túl. Míg a szervizparkban végig szép idő volt, addig a pályákon sajnos szakadt az eső, ami nem könnyítette meg a dolgunkat. A körülmények ellenére jó időket mentünk, jól taktikáztunk, így kategóriánkban a 8. helyen állunk jelenleg. Vasárnap innen vághatunk neki az utolsó négy gyorsaságinak, nagyon szeretnénk megőrizni a pontszerző helyünket” – mondja Turán Frici-

DAY3_0012

„A verseny előtt leginkább a 40 kilométeres szakaszra készültünk, ugyanis tudtuk, hogy ez lesz a legkeményebb gyorsasági. Mivel az elsőt nem indították el, a másodikra összpontosítottunk, ám sajnos volt egy kis fékproblémánk a 24. kilométertől, emiatt csökkent a tempónk. Az autónkat még szombaton, az esti szervizparkban is sokáig vizsgálták a fiúk, próbálták kideríteni, hogy mi lehet a probléma, mivel ilyen nagyon ritkán fordul elő velünk. Egyébként ettől eltekintve nagyobb technikai hiba nélkül fejeztük be a legnehezebb versenynapot is, vasárnap már csak 4 gyorsasági vár ránk. Reméljük, hogy sikerül megtartanunk a 8. helyünket” – teszi hozzá Zsiros Gabi.

DAY3_0015

A Német Rali zárónapján tehát a versenyzőknek 4 gyorsasági szakaszt és több mint 59 kilométert kell teljesíteniük.

Videó a szombati napról

Köszönjük a Partnereinknek!

Forrás: Just Creative

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ