Laller Racing – felemás szombatot zárt a csapat

Laller Racing – felemás szombatot zárt a csapat

MEGOSZTÁS

Kemény nap, változó körülményekkel és mély talajjal megfűszerezve: így lehetne legegyszerűbben összefoglalni a Baja Poland szombati szakaszát. Horváth Lajos élvezte a meneteket, Kárpáti Péter pedig bukott, de jól van.

Laller számára nagy kihívást okozott a mély-homokos katonai gyakorlóterep, de Vác kedvenc motorosa élvezettel vette az akadályokat:

„Jót játszottunk az extrém mély, néhol fél métert is jócskán meghaladó homokban. Az autók után engedték el a mezőnyünket, így jócskán kijárt talaj várt bennünket, de semmi okom a panaszra. Én a magam részéről megkaptam azt, amiért jöttem, nagyon élveztem a nap mindkét etapját. Ma már csak egy rövidke táv vár bennünket, tegnap este már össze is pakoltunk, hogy minél korábban elindulhassunk haza, ha letudtuk a vasárnapot.” – összegzett Horváth Lajos.

Kárpáti Péternek motoros nyelven szólva ezúttal nem adta ki. A nagyobb járművek által jócskán kimozgatott talajban egy kiálló gyökér megtréfálta a pilótát:

„A nap második felében sikerült bukfencezni egyet, és bár nem volt túl kellemes, de összességében rendben vagyok. A biztonság kedvéért az orvos is megvizsgált, de néhány zúzódáson kívül kutya bajom, ma folytatom a versenyt. Azért jöttünk, hogy végigcsináljuk a lengyel Baja-t, ettől pedig semmi nem tántoríthat el. Összességében egészen az incidensig élveztem a motorozást, a tempó is rendben volt, de később értelemszerűen muszáj volt visszább venni.” – mesélte Péter a történteket.

A srácok a középmezőnyből várják a folytatásként kiírt rövid zárószakaszt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ